Adamlar bildiğiniz Eternals 'ın içinden geçmişler. Japon olması gereken karakterin hintli olması , Phastos'un anlamsız ve gereksiz bir şekilde eşcinsel gösterilmesi ( çizgi romanlarda böyle bir durum yok ) , O kız çocuğu gibi görünen karakter sprite olması lazım Onun karakteri kız çocuğu değil erkek çocuk görünümünde olmalı. Bildiğim kadarıyla Deviant'lar yüzüklerin efendisindeki orglara benzeyen yaratıklar gibiler , filmde gösterildiği ile alakası yok .Ajax karakteri kadın değil erkek .Cinsiyetçi değilim ama çizgi romanı böyle. Gilgamesh'ti sanırım koreli falan değil. Kim neye hangi akla göre bu durumlara karar verdi anlamak mümkün değil. Yukarıda da dediğim gibi çizgi romanların içinden geçmişler. Özüne ihanet etmiş bildiğiniz. Bu evrene dair hiç bir bilgisi olmayan insanları belki bir yere kadar etkiler , izletir kendini ama marvel evreni ve çizgi romanlarına hakim kitlenin ciddi öfkesini üzerine çekecek cinsten bir iş çıkmış ortaya. Benim için bu tarz kahraman filmleri sırf komedi yapacağız diye birer şaklabana dönünce gözümde bitmişlerdi.Elbette her çıkan filmi kendi içinde değerlendirip ön yargılı olmamaya çalışıyorum ancak birbirini taklit eden filmler ortaya çıkınca mantalite ve konspet olarak bir yerden sonra göze batıyor. Bu film nispeten farklı olmak istese de kendi özüne ihanet ettiği için evreni bilen için 2 saat 40 dk süren bitese de gitsek filmine dönüyor. Filmin finaline falan girmiyorum resmen insanların aklı ile dalga geçiliyor. neyse ya . Çok vaktiniz , paranız varsa siz bilirsiniz. bana sorarsanız paranıza yazık etmeyin. Nasılsa malum yerlere düşer. spoiler: spoiler: spoiler:
Film sıkıcı , konular birbirine bağlantısı anlatılırken tam olmamış.Aksiyon sahneleri de tatmin edici değil.İkaris rolü de Süpermen çakması gibi bir rol olmuş.Sinemaya özellikle gidip izlenecek kadar güzel bir filim değil.