ecmel horol
1 değerlendirme
19 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Film çok iyiydi, olumsuz yorumlari anlamak güç. 1 saniye bile sıkılmadan izledim. Ayrıca bahsedilen sevişme ve eşcinsellik sahneleri hakkindaki yorumlar inanilmaz. Eşcinsellik sahnesi 1 saniyeden bile az adamlar çok kisa bir saniye de öpüşuyor, sevisme ise max 3-4 saniye gosterilen sahneden ibaret bu konuda bu kadar linc yemesi tuhaf. Guzel vakit gecirmek ve serilerin devamini takip etmek isteyen gitsin, pisman olmaz.
Marvelin yaptığı en kötü filmlerden biri gereksiz yere uzatılmış hiçbirşeyi anlatamayan boş bir film zaten neden bu kadar eleştirildiğini anlamak zor değil zaten Chlaoe Zoe gibi bir yönetmeni getirirsen normal yani sx sahnesi ve lgbt sahnelerinden dolayıda tepki çekti bide şunu da ekliyim bu film nasıl +13 oluyor shang chi de hiç bir şey olmamasına rağmen +13te bu nasıl o kadar sevişme sahnesiyle +13 oluyor acaba her neyse benim için kötü bir film
Kesinlikle çocuklarınızla ailenizle gitmeyin, hatta hiç gitmeyin, çocuk edinmiş iki tane sakallı adamı öpüştümüşler..😡😡 verdiğim paraya acıdım, keşke gitmeden önce yorumları okusaydım, Ben Marvel filmlerini genel izleyici kategorisinde zannediyordum, sapık herifler gidin sapkınlığınızı özelinizde yada cehennemin dibinde yaşayın, Sapkınlığınızı neden dünyaya empoze etmeye çalışıyorsunuz, Verdiğim para için Allah affetsin.
22 yaşındayım hayatımda ilk kez bir yere yorum yazıyorum şimdiye kadar izlediğim en rezil saçma şeydi bakın şeydi diyorum film bile denmez buna sakın gitmeyin vaktinize yazık bu oyuncular nasıl kabul etmiş bu filmi.cartoon network ben ten izleyin daha iyi.böyle konusuz saçma bir şey olamaz.O robotun Allah belasını zaten vermiş.Filmin ortasında bir yer bulalım dünyadan uzak çalsa yeridir.
Film sıkıcı , konular birbirine bağlantısı anlatılırken tam olmamış.Aksiyon sahneleri de tatmin edici değil.İkaris rolü de Süpermen çakması gibi bir rol olmuş.Sinemaya özellikle gidip izlenecek kadar güzel bir filim değil.
Çoluk çocukla gidilecek film değil. Eşcinselliği normalleştirmeye çalışıyorlar. Manasız uzatılmış ve anlamsız boş bir filmdi. Ahlaki değerlerimiz dini değerlerimiz yok oluyor. Türk ve müslüman toplumu için hiç uygun bir film değildi.
Erkek erkeğe iliski nedemek yahu.ahlaksız herifler.bunu dünyada milyonlarca genç izliyor.bunu normalleştirmeye çalışıyorlar...ailece gittik.gittigime pişman ettiler.pis sapık marvel.gitmeyin kardeşim.hele çocukları hiç götürmeyin.allah belalarını versin.iğrençler.
Spoiler butonuna basmalımıyım bilmiyorum.Bildiğim şey ise marvel filmlerini izleyenler genel izleyici olan kişiler yani cinselliği filmlerde istemeyenler.Şimdi arkadaşım öpüştürdün buna okeyiz devamını gün batımında anladık neden gösteriyorsun hadi bunu geçtik 2 erkek 1 çocuk olayı kavradık ne gerek öpüştürüp gözümüze sokuyorsun.Ben 2 yetişkin izledim film i kimseye önermemiştim ki rezil olurdum.Eğer ailenize gitmeyi planlıyorsanız sakın gitmeyin eğlenmek için değiş fikir aşılamak için yapılmış gibi
İzlenilebilir bir film ama sinemaya gidip para vermeye değer mi emin değilim. İlk yarı sahnesi beş para etmez bana göre, çünkü biz uzaylı ırkı mı izlemeye geldik, aşk maşk aile sahneleri izlemeye mi. Allahtan sona doğru toparladı çok güçlüler diyorlar ama en güçlükleri bile thora felan meydan okuyamaz 🙂. Neyse tek umudum Thor 4 artık venoma gitmedim bile.
Adamlar bildiğiniz Eternals 'ın içinden geçmişler. Japon olması gereken karakterin hintli olması , Phastos'un anlamsız ve gereksiz bir şekilde eşcinsel gösterilmesi ( çizgi romanlarda böyle bir durum yok ) , O kız çocuğu gibi görünen karakter sprite olması lazım Onun karakteri kız çocuğu değil erkek çocuk görünümünde olmalı. Bildiğim kadarıyla Deviant'lar yüzüklerin efendisindeki orglara benzeyen yaratıklar gibiler , filmde gösterildiği ile alakası yok .Ajax karakteri kadın değil erkek .Cinsiyetçi değilim ama çizgi romanı böyle. Gilgamesh'ti sanırım koreli falan değil. Kim neye hangi akla göre bu durumlara karar verdi anlamak mümkün değil. Yukarıda da dediğim gibi çizgi romanların içinden geçmişler. Özüne ihanet etmiş bildiğiniz. Bu evrene dair hiç bir bilgisi olmayan insanları belki bir yere kadar etkiler , izletir kendini ama marvel evreni ve çizgi romanlarına hakim kitlenin ciddi öfkesini üzerine çekecek cinsten bir iş çıkmış ortaya. Benim için bu tarz kahraman filmleri sırf komedi yapacağız diye birer şaklabana dönünce gözümde bitmişlerdi.Elbette her çıkan filmi kendi içinde değerlendirip ön yargılı olmamaya çalışıyorum ancak birbirini taklit eden filmler ortaya çıkınca mantalite ve konspet olarak bir yerden sonra göze batıyor. Bu film nispeten farklı olmak istese de kendi özüne ihanet ettiği için evreni bilen için 2 saat 40 dk süren bitese de gitsek filmine dönüyor. Filmin finaline falan girmiyorum resmen insanların aklı ile dalga geçiliyor. neyse ya . Çok vaktiniz , paranız varsa siz bilirsiniz. bana sorarsanız paranıza yazık etmeyin. Nasılsa malum yerlere düşer. spoiler: spoiler: spoiler: