zalasta
16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
kolayına kaçmışlar işin. çocuk filmi kılığına girmiş ve bence stae varsa yakışmamış bu durum. bence animasyon olması kötü değil ama yinede film tadında olmasını tercih ederim. tüm robotlar ve mekanların çizilmesi çok iyiken insanların çizimleri tatmin etmedi beni ayrıca.
Çocukluğumu ve gençliğimi Star Wars modelleri ile ve filmleri hakkında tartışarak geçiren biri olarak tabiki ilk seansta seyrettim. Açıkçası çokda ümitsizdim filmden. Filmde animasyon olmasının dışında SW serilerinden fazlaları bile var. Ve ilginçtir karakterler dışındaki hemen her obje gerçek filmdeki kalitede. İlk kez bir SW filminde 3 kez güldüm :) 100/100
Eveeeet, sanırım ilk defa daha önceden yazdığım bir film yorumumla ciddi anlamda ters düşücem! 'Filme içimden küfrederek gidceğimi, çünkü 'Star Wars' efsanesinin animasyon olabilecek kadar çocuksu bir şey olmadığını, bunun resmen bu miti yaratanlara bi saygısızlık olduğunu' yazmıştım önceki yorumumda. Ama, filme (yoksa çizgi filme mi demeliyim?) hayran kaldım, çünkü unuttuğum bi detay vardı ki, 'Star Wars' filmlerini muhteşem kılan zaten esas olarak efektlerdi, hem görsel hem işitsel efektlerdi. Ve de, ilk 3 filmde Padme Amidala rolünü oynayan Natalie Portman gibi gerçek aktörlere seslendirdikleri için karakterleri, filmlerden pek de bir farkı yoktu. Uzatmıyayım, gayet de eğlendim. Bir tek, Anakinin yeni padavanı (öğrencisi) Ahsoka ile çok sık diyaloğa girmesi ve birbirlerine laf sokuşturmak için yarışmaları canımı biraz sıktı, o kadar. Bir 'Star Wars' hayranı olarak 9/10 diyorum!
Dediğim gibi eğlenceli ve heyecanlandırıcı bir film.Ama tiplerinden dolayı çok çocuksu.Fiaskoydu.Zaten Lucasın son zamanlarda yaptığı herşey fiasko.Uyduruk bir animasyon(Ama heyecanlandırıcı),5 ay geciken star wars oyunu(the force unleashed 3 ve 4ün arası 16 eylülde çıkıyor.)ve clone warsın yaz da çıkacak dendiği 11 kasıma ertelenen oyun.Umarım George Lucas hatasını telafi eder.Her ne olursa olsun George Lucas benim idolüm.
lucas bi üçlemenin 9-10 senesine mal olduğunu söyleyerek artık yeni üçleme çekmiyeceğini söylemişti. Bu da yeni film isteyen fanları tatmin etmek ve biraz da para kazanmak için yapılmış bi film gibi geliyo bana. ama filmde anakin çocuk yoda da böcek gibi olmuş ve hiç ilgimi çekmiyor nedense.
bişeyide tadında bırakın be bir starwars hayranı olarak bu tamamen ticari kaygılarla çekilmiş animasyon kalitesi oldukça düsük çocuk filmine gitmeyecegim size tafsiyem starwars serisi bırakın bir basyapıt olarak hafızanızda kalsın :(
hepinize katılıyorum ne olursa olsun izliycez bunda kuşku yok fakat animasyon kalitesi o hatta sıfırın bile altında koskoca starwars filmlerine milyar dolar lar ayırırken böyle önemli bir yapımda niye kısıtlamaya gitmiş anlamadım oyunlarındaki kalite bile bu filme 10 basar neyse olan olmuş bunada şükür diyip izleyelim hepinize şimdiden iyi seyirler
atacan bi filmi izlemeden puan verme. acikcasi ben sizin dediginizden daha iyi bi seyler bekliyorum dave filoni ve benim basarili buldugum 2d cizgi diziden dolayi.
iyi de o zaten anakinin 2.filmdeki hali,yani 17-18 yaşındaki anakin zaten:)) lucas serinin izleyici kitlesinin yaş ortalamasını biraz aşağı çekmeyi planlamış galiba.evet zaten clone wars isimli bir çizgi film vardı,ama animasyon olarak değildi.animasyonları kime yaptırdılarsa biraz başarısız olmuş,yani dünya üstünde o kadar çok başarılı animasyon ustası varken,biraz basit olmuş.bakalım konuyu işleme şekli nasıl.bari ondan bir şeyler umut edebilelim sayın lucas,bari...
Animasyon kalitesi ne olursa olsun bundan önceki serilerin tamamlanması adına izlenebilcek bir film. Bu arada sinemada çocukların olması olasılığına karşı isteyen en geç seansta izleyebilir ki ben öyle yapacam...
O ufak yeşil cinde kim öyle?Yodaya benzettim ama...Daha çok 1.filmdeki haline benzemiş.Günümüzde Beowulf gibi, Karanlığı Taramak gibi animasyonlar yapılırken şu rezalete bakın.O 25 yaşındaki Anakin gitmiş, En fazla 17 yaşındaki Anakin gelmiş.Obiwan desen hiç benzemiyor.Konu veya efektlerden tam not alsa da, tipler açısından 10/2.
Ben tam bi star wars hayranıyım ve bu filmi de merakla bekliyorum. filmin fragmanlarını resmi star wars sitesinde izlemiştim animasyon olmasına rağmen ses efektlerinin falan gerçeğinden hiçbi farkı yok sadece filmin animasyon olması filmi biraz çocuksu hale getirmiş. Sonuç olarak bence gidip görülmesi gereken filmler arasında
aytacc arkadasımız dogru demiş cartoon network için olanaın sinemalandırılmiş bileşimi. diğer arkadaşımıza da katılmamak mümkün değil. beowolf gibi animelerim yapıldıgı devirde böle anime kalitesi olmaz