MojoRising
10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Fikir özgün, islenisi siradan. Ken Loach bari bu filmde bu kadar agresif olma be üstad. Futbolla, Cantona'yla ilgili bir film izliyoruz sonuçta. Tamam mesaj kaygin var anliyoruz da bu kaygin bu filmin tonu için biraz fazla agir gelmis. Cantona'nin oyunculugu da gerçekten olmamis. Film bu gibi nedenlerden dolayi beklentilerimin altinda kaldi.
Sevdim ben bu filmi..Cantona futbol oynadığı dönemde sevmediğim biriydi ama filmden sonra onu da mı sevdim ne..?Ayrıca filmin sonunda eric ve arkadaşlarının başlarına geçirdikleri Eric Cantona maskeleri muhteşem v for vendetta filmini hatırlattı..
Bir futbol yıldızının, jübile yaptıktan sonra ki sıradan, acı dolu gerçek bir yaşam hikayesi. bir dram. harika bi film. nasıl bu kadar az puan alıyor anlamıyorum. geyik abd filmlerine yazıyorlar7ler 8 leri... bu filmler 4 olmuyor. en az bu filmin hakkı 8- yada 9
Her karesiyle her diaoloğu ile anılara kazınacak cok cok başarılı bulduğum bir film.Futbola ve cantonaya sempatiniz varsa bir dakika bile kaçırmadan izleyin.I am not human,i am Cantona 8/10
Güzel bir film ama sinemada izlemelik değil! dvd/vcd bulursanız oturun sakin bi akşam evinizde izlerin derim.Dibe vurmuş bir adamın, Efsane Eric Cantonanın hayaliyle birlikte yeniden hayata tutunma mücadelesini anlatıyor. Tabii, Eric Cantonanın birbirinden güzel golleri filmin en keyifli yanlarıydı bence.
Bu film ile ilgili önyargılıydım izlemeden önce. Ama çok güzel filmmiş. Çok kaliteli olmuş. Gerçekten çok beğendim. Yavaş yavaş tepeler aşılıyor. Her tepeden sonra daha yüksek bir tepe. Sonunda öyle bir dağ ile başbaşa kalınıyor ki.. Ama sonrasında muhteşem bir ufka yetişen muhteşem denizler ayakların altına seriliyor. 10/10