Chev
17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Seneryo çok zayıftı malesef beklediğimi bulamadım..Dvd sini bekleyin öyle izleyin derim..Ama Tony Stark harikaydı..:)O kendini bilmiş tavırlarını izlemek çok güzeldi..:)
Bağımsız bir film olsaydı beğenirdim ama ilk filmden sonra konu olarak çok zorlama buldum.Yorumların çoğunda yazan eğlenceli 2 saat bölümüne katılmıyorum.Filmde aksayan çok taraf var en büyüğü ise son derece vasat bir rol çıkaran scarlett in aksiyona hiç uymaması.5/10
Bu tarz filmlerden ne kadar büyük bir beklentisi olabilir ki insanın bu kadar ağır eleştiriler yapılmış, anlayamadım doğrusu. Film gayet güzeldi, eğlenceliydi de. İnsanı sıkacak türden bir film değil bir kere. Sadece ilkine oranla biraz daha sakindi o kadar. Keyifli seyirler dilerim...
Çıtanın bu kadar düşebileceği aklıma bile gelmezdi.Neresinden tutsanız elinizde kalıyor.Yeni karakterlerin Sam Rockwell dışında kalanlarının hepsi zorlama ve gereksiz.Buna karşın Samuel L. Jacksonı bile doya doya izleyemiyoruz.Bir yandan çocuklara da hitap etme kaygısı filmi iyiden iyiye dibe vurduruyor.Jon Favreaunun böylesi büyük bir prodüksiyon için olan acemiliği ilk filmdeki zanaatıyla örtülmüştü,bu bölümde iyice su yüzüne çıkıyor.
opppsss sanırım kadrosunda başta robert downey jr ve diğer sağlam oyuncu kadrosuyla dolu bir çizgi roman uyarlamasından elle tutular sağlam temmeller üstüne kurulu bir film beklemişiz yanlış yapmışız. Güzel aksiyon sahneleri ışıltı ve görkem neyimize yetmiyorki. pazarlama ürünü bir aksiyon filmi ile sinemadan anlamam anlamama tartışmaları üretilmiş. Bu tartışmanın bu amaçsız aksiyon filmi üzerinden yürümesi beni çok üzdü. Ve artık şahsen robert downey jr nin şımarık cocuğu oynamasından bıktım acilen adam akıllı akılda kalacak bir rol kapıp damgasını vurması lazım. Yoksa ilerde kimse onu sherlock holmes ile iron man ile hatırlamaz.
filmi hayal kırıklığı içinde izledim. 1. sinin yanında hiç birşey. şöyle bir örnek, 1 de ironmanın tankı patlatma sahnesini hatırlayın ve ironman olurken çalan müzikleri. film hiç hoşuma gitmedi..
1 kadar güzel olmasada berbat bir film değil gayet güzel bir yapım ancak saçmaladıkları noktalarda yok değil o kadar mermiyi o zırhların neresine koyuyolar hala anlamış değilim neyse oyunculuklar iyi aksiyon durmuyor espiriler gayet eğlendirici 10/8
valla arkadaşım ya sen flimden anlamaıyorsun yada bu kadar insan flimden anlamıyor. ıron man 2 flimi 1.flimine nazaran kötüydü zaten seri olan flimlerin kaderi bu çünkü ilk flim güzel oluyor ve 2.cisinde daha büyük bir beklenti oluyor ve geneldede 2. flimler bu beklentiyi karşılamıyor ıron man 2 fliminde aynı şey olmuş vasat bir flim olmuş bence
1 nci film gerçekten çok güzeldi ama 2 bence hayal kırıklığı. Kötü adam çok kolay öldü aksiyon sahneleri çok iyi değildi. 1 de ki uçak sahneleri yeterdi. Tam bir hayal kırıklığı.