son zamanlarda izlediğim en iyi bilim kurgu filmiydi diyebilirim. en başta olayları çözmekte zorlanıyorsunuz ama giderek daha belirgin bir hale bürünüyor film. kesinlikle önereceğim bi film. ama önceden film hakkında bilgi edinmeden gitmeyin. 9/10
Farklı bir senaryoya sahip öncelikle.Bir insanın 'master degree' teknolojik sistemle an be an işini yürütüyor olması zamanla sağlığında bozukluklar oluşmasına engel değil.Ayrıca insanlar birbirleriyle iletişim kurmalıdır.Bir robotun kelimeleriyle hiçbir bağlantı olmadan ne kadar yaşayabilirsiniz akıl sağlığınız yerinde olarak?
Nasıl bir filme gittiğinizi bilerek gidiyorsanız memnun kalacaksınız. Vurdulu kırdılı filmlerden bıktıysanız sıradışı film izlemek istiyorsanız kaçırmayın.
Stanley Kubrick yaşasaydı gözleri dolardı heralde :) Arkadaki şalterlerini kapatınca çat diye devre dışı bırakılabilen bilgisayar. hal 9000den en büyük farkı budur. astronotun kıdem olarak üstünde değil, altındadır. robot olacaksa böyle olsun!Mutlaka seyredilmesi gereken bir film.
1 kişi ile çekilebilecek en iyi film.çok hızlı bir film degil fakat çok başarılı düşünülmüş gayet etkileyici bir film.beğenmeyen arkadaşalrın fikirlerine saygı duyuyorum fakat %80 oranında iyi not alacaktır film.pişman olmazsınız.iyi seyirler
uzun zamandan beri arşive eklenecek kalitede bir yeni bir film bulamıyordum..ta ki bu filmi izleyene kadar..filmin ilginç bir ayrıntısını farkederseniz sonunda kendinizi garip hissedeceksiniz.
Balıkesirde dahi gösterecek salon bulabilen film, koskoca Başkente gelemiyor! Yazıklar olsun! Ankaranın kültür ve eğlence yaşamının kocaman bir sirke dönmesinde emeği geçen herkese teşekkürler!