gogola
7 Mart 2011 tarihinde eklendi
Muhteşem seneryo, sağlam kurgu ve gittikçe sizi şaşırtan gelişmeler. Çok güzel bir film ay. Kısa süresine rağmen mükemmel oyunculuk ve konu ile karşı karşıyasınız.
Sam Rockwell şaşırtıcı derecede iyi oynuyor. Konu çok özgün ve güzel işlenmiş. Görüntüler çok güzel ve etkileyici, ışık ve kamera da öyle. Ayın güzelliği sizi büyüleyecek. Filmi bitirince DVD deki festivalde soru cevap kısmını mutlaka izleyin.
Eşine az rastlanır bir film.Aslında eşine hiç rastlamadığım bir senaryo ve kurguya sahip.Solaris filmindeki yalnızlık ve terkedilmişlik duygusunu andırıyor bazen ancak Solaris filmi daha sürrealist ve bunaltıcı bir senaryo ve kurguya sahipti.Moon tam anlamıyla günümüz şartlarıyla gerçekleşebilecek bir senaryoya sahip.Çok harika ve muhteşem bir kurgusu var.Tek kişilik oyunculuk ancak bu kadar güzel olabilir.Filmi izlemeye başlamadan önce çok uykum vardı ve yalnızlığı içinde barındıran sessiz sakin bir film olduğunu bildiğim için uyuya kalmaktan korktum ancak film ilk anından itibaren uykumu açtı.Tüm dikkatimle izledim filmi.Öneririm.
film durağandı kabul,ancak film boyunca hıc sıkılmadan ızledım.Kurgu,yonetmenın usta zekası fılm boyunca ınsanı sasırtan turden.Ben cok begendım 1o uzerınden 9 hakedıyor...
Bunda Bilim Kurgu gören varmı?? Siz bence yanlış tahlil etmişsiniz. Enteresan. Her ne ise. Ben Çok beğendim son zamanlarda tat aldığım nadir filmlerden. Mükemmeldi. 10/10
Son yılların en yaratıcı filmlerinden biri bana kalırsa ? bilimkurgu filmi olmasına rağmen durağan ancak hiç sıkıcı değil ? Yönetim , görsel efektler ve sam rockwell in performansı da kusursuzdu ? İzlenmesini öneririm ? 10/8 ?
Büyüleyici bir film.Sadece güzel,başarılı gibi kelimeler bu film için yetersiz kalır.Harika bir görsellik muhteşem bir senaryo.Çoğu arkadaşın dediği gibi District 9 ile yılın en iyi bilim kurgusu.
filmi seyrettim süper bir film olmus degisik konusu insani filmin sonuna kadar seyrettiriyor merak ediyosunuz hic bitmesini istemedigim filmlerden biriydi 10/9