Bilimden hoşlananların,matematik yada fizik sevenlerin gerçekten ilgisini oldukça çekebilecek bir yapım.Sinematik yönden ise baya zayıf olduğu gerçek,90 dakikalık filmin yaklaşık 75 dakikası 10metrekare bir oda içerisinde geçiyor,çekimler ve oyunculuklar iyi değil,buna rağmen filmden sıkıldığımı söylemem,zaman zaman filmi durdurup problemleri kendim çözmeyi bile denedim.Sinemada izleyenlerin biraz daha beklentileri yüksek olacağından o izleyiciyi film belki tatmin etmeyebilir..10/7
4 matematık brasında bılımadamının kıyasıya yasam mucadelesi sahnelenıyor .fılmde oyuncular yenı duyulsada ıspanyada coktan une kavusmuslar ıspanyol dılde ızlemek fılmı cok keyıf verdi mekan olarak fazla yer kullanılmasada fılmde hıc sıkılmıyorsunuz gayet hızlı ılerlıyor fılm hatta ara verıldıgınde fılmde sastım ne cabuk bıttı dıye fılm 1.30 dakıka mutlaka ızleyın degıcektır.250 yıllık bır problemı cozdum dıye ıddıa edersenız sonunda ne olur sız dusunun =) hayatınızı sevıyorsunuz bulmacaları dogru bır sekılde bılın =)
bir dakika bile sıkılmadan izlediğim bir filmdi. konusu testereye benzesede filmde hiçbi şiddet sahnesi yok. çok memnun kalınmasada izlenesi bir psikolojik gerilim.