-Lord-
18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
cube ve testere kırması vasat bir film... aslında bu senaryoyla çok daha iyi bir film çekilebilirdi... herşeye rağmen sürükleyici olsada sonu çok kötü...
film daha güzel çekilebilirmiş,heyecan merak ve güzel sahneler olabilirmiş,fakat yönetmen yetersiz kalmış gibi geliyor dedikleri gibi amerikan yapımı olsa çok farklı olurmuş.filmde mantıksızlıklarda var ama onlarıda hiçe sayıyorum, sonuçta izleniyor fazlada sıkmıyor filmin matematik ile alakası yok ,yani matematik sevenlerin göreceği birşey yok, mantık soruları var onlarda zaten internette olan sorular.izleyin çoğu amerikan geyikli filimden güzeldir.
kesinlikle bu puanı haketmeyen bi film imdb puanı bile 6.8ken bizim halkımız nasıl 5küsür werir hayret burdan tek bir şey anlaşılır o da bizim türklerin kafası matematiği almıo.bir matematikçi olarak aşırı derecede zevk alarak izlediğim ilk fırsatta bir kere daha izlemeyi düşündüğüm bir film herkese tavsiye ederim olumsuz yorumlara aldanmadan alın izleyin...
bence cok guzel bir filmdi harıka bir gerılım var filmde ++fransızlardan sonra ıspanyol sinemasıda gerılım yaparmış bunuda anladık cok sıradısı bir film merakla izlıyeceksınız ..10/7
Film gerçekten güzeldi.Gizem dolu olması olaya farklı bakış açıları kazandırıyor.İzlenmesi gereken bir film.Matematiği sevmesenizde bu filmle seveceksiniz. :)
ben filmi beğendim.akıcı ve seyirciyi kendine bağlatmayı başarıyor.boş vaktinizde sıkılmadan izlenilebilinir.özellikle yarısından sonra iyice heycanlanıyor film.
konuyu işleniş bakımından sürükleyici hale getirmişler,ama sonunu ben daha farklı ve daha gizem dolu beklerdim.biraz koftan bitti sanki veya ben filmden çok şey bekliyordum.her neyse film eleştrilerime rağmen idare ederdi.
Genel olarak film odanın içinde geçsede sürükleyici bir senaryosu var,mantık sorularını kavrayana kadar ,hızlı geçişler olduğundan insan kopuyor bir noktada filimden, sonra birdaha bağlanıyor.Matematik ve fizikle arası iyi olanlar için güzel bir film tadı vericektir,malesef ben aynı tadı pek alamadım.