gokhankocgida
24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
oyunculuk okey kamera cekımler ıyı fakat asırı yavas fılm ve toplsan 10 dklık bır hıkaye bıle degıl..ne svasın etkısı ne de hayatta kalma azmı korkular yok..cok duz ve sade ...savasdan kalma koy dıyoruz ama yemyesıl harıka bır doga manzarası var. savas yıllarında 2 sırplıyı evlerıne almalarıda sacma...acıkcası ıyı olmasını beklerdım ama sıkıldım...bızdekı zekı demırkubuz fılmlerı gıbı 85 dk bos bos sahneler..
Bence hikâyesi güzel ama kurgu o kadar zayıf ki. Sahne geçişleri felan. Bir çok eleştiri gördüm metaforik anlamları olduğuyla ilgili bence öyle derin değil zaten dümdüz anlatılıyor. Hiç bir karakterde derinlik yok. Her birinin acısı var ama o kadar iyi yansıtılamamış. Sanırım alma karakterine odaklanılmaya çalışılmış ama onun bile ne yaşadığı anlaşılmıyor. Bence sade olalım derken hikayeyi öldürmüşler. Aynı sahneyi almayla 3 kere yaşadık. Sanırım onun rüyalarıyla köyde bir hafta içinde gerçekleşen bu olaylar iliskillendirildigi için metaforik olduğu düşüncesinde insanlar ama onu bile kursağımızda bırakmışlar. Övüldüğü kadar yok bu film. Ana izlenmeye değer. Geçirdiğiniz dakikaların hakkını fazlasıyla vermiş.👍