su-sunyata-
10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
aldığı ödülleri fazlasıyla hak eden bir film...aksiyon beklerseniz tabii ki hayal kırıklığına uğrarsınız, ama günümüz aile içi karmaşalarını çok güzel ele almış fazlasıyla sarsıcı bir film bence...puanım 10
Filmi beğenmeyen arkadaşlar aksiyon arıyo olabilirler o tarz bişe arıyosanız izlemeyin derim.Film boyunca güneş hiç doğmadı ve 4-5 oyuncu var tam istediğim gibi.ve özellikle finale bayıldım.10 numara film !
herkes sinema eleştirmeni olmuş yorum yapmış.herkes sinema zevkine göre yorum yapıyor kim ne karışır. sanki bu işten herkes çok anlıyor da.filme gelince, diyalog istemem, fazla olaya gerek yok, durağan olsun diyorsanız izleyin. bana göre değil ve filmdeki diyalog sahnelerini toplasan 15 20 dk belki sürer. kısaca kötü.
Yok kardeşim bu kadar övdüğünüz film bu mu'Bitsinde kapatayım dedim açıkcası filmi beğenenlere birşey diyemem herkesin film anlayışı farklıdır ; ama ben açıkcası beğenmedim çok durağan gelişiyor olaylar , sıkıcı buldum . Puanım 5 :(
Durağan bir havası var.. Konu sıka basa ilerliyor.. Yönetmenin iyi bir şeyler yapmak istediği belli ama bunu filmin içine sıkıştırmış ve izleyice ağır tempoda bir çok düşünme fırsatı veriyor..10/6,5..
Gördüğüm kadarıyla izleyenlerin çoğu filmi yerdenyere vurmuş ama bence iyi bir filmdi.Sıradan bir öykü ve az diyaloğa rağmen film daha başlar başlamaz kendini izletmeyi başardı. Bu gibi filmlerden ne beklerler anlamış değilim sitede etmedikleri laf kalmamış.Bence aldığı ödülleri pek de hakeden bir film değil ama izlenesi bir film yapmış Nuri Bilge Ceylan...10/7.5
melodise arkadaşım bu film geçen sene yapılan en iyi filmmi?Kimse kızmasın ama Aydemir Akbaş filmleri bile bundan daha iyidir:S3 sayfayı geçmeyen bi senaryodan böyle bir film çıkardı zaten..Aldığı puan bence fazla bile bu film için10/4
tamam evet biraz yavaş ilerleyen bi film ama kesinlikle sıkıcı değil!! hatta sonunu heyecanla bekledim. lütfen 'iğrenç,çok kötü' tarzı şeyler söyleyip hemen karalamayalım filmi! bi film yapmak için ne kadar emek harcanıyor çoğu kişi bunun pek farkında değil, eleştiriler çok yıkıcı, ben filmden önce yorumlara bi göz atayım dedim ama pişman oldum ve filme çok önyargılı başladım ama hiç de öyle çok sıkıcı falan değil sakın olumsuz eleştirileri önemseyip hemen karar vermeyin filmi izleyip kendiniz karar verin ki benim filmin sonunda tamamen fikrim değişti.ayrıca muhteşem bi görsellik var filmde! çoğu sahne bi tablo gibi adeta.. tam oturup resmini çizmelik sahneler ve o kadar güzel bi kamera kullanımı var ki yani konuyu falan geçtim sırf bunları görmek için izleyin filmi.. herşeyin ötesinde bence mükemmel bi görsel şölen. bu kadar zaman herksin aman izleme çok sıkıcı demesini önemsedim izlemedim ama çok pişmanım daha önce izlemediğime.. yalnız bi tek hoşlanmadığım nokta vardı; ölen küçük oğullarının akıbeti neydi tam olarak ne zaman ne olmuştu bunlar keşke biraz aktarılsaydı bize.