ya gerçekten var mı acaba bu kadın o mu.. yoksaa kurgu mu hepsi bunların.. çok merak ettim. bilgisi olan var ? film çok etkiledi beni paranormal i beğenenler bunu zirveye koymalı, beğenmeyenlerde bunu beğenceklerini düşüyorum :)
Belgesel mantığında yapılmış röportajlar ve gerçek kayıtlar olarak lanse edilmiş görüntülerin kurgusallıkla birleşiminin verdiği gerilim ciddi düzeyde yüksek.İnanıp inanmamak tamamiyle bugüne dek yaşandıysa veya tecrübe edinildiyse yapılacak bir olay.Dolayısıyla korkan seyirci korkmayan seyirci olarak ikiye ayrılması çok normal.Gerçek ise evet etkileyici olmuş-kişisel inançlarımla izlediğimde bende ki etkiyi dürtüledi açıkçası fakat bozulan görüntülerin olduğu iddialı sahneler ister istemez şüpheye yol açsada yinede izlenilebilir.8/10
filmi yeni izledim. ve gerçekten çok ilginç özellikle filmin gerçek görüntülerle desteklenmiş olması çok gerçekçi yapıyor. ve izlerken inanmaya başlıyorsunuz.çok korkutucu sahneler yok ama film çok ilginç. sahsen uzaylılara inanmayan biri olarak hafiften olabilir demeye başladım. sinemalık bir film değil ama kesin izleyin.
Alaskalı bir psikiyatristin tedavi etmek için uğraştığı hastalarının rüyalarında bir beyaz baykuş görmeleriyle başlayan ve insanların kaybolmaları ile devam eden olaylar zincirinde kocasıda bir cinayete kurban giden Doktorun kendisininde şerif tarafından suçlanmaya başladığı bir bilim kurgu-belgesel karışımı film...Paranormal Aktivitelere nazire yaparcasına güzel bir film ancak yine sonundan işi biraz kaçırıp tam not alamıyor ama güzel film..10 üzerinden 7... Milla Jovoviç gerçekten güzel oynamış...Fakat gerçek doktorun üstüne rol yapamaz...Müthiş bir kadın, olayları anlatışını dinlerken tüyleriniz diken diken oluyor...
Film umdugumdan iyi cıktı açıkçası.Millanın filmleri son derece zayıf olduğu için aklımda bir şüphe vardı ama filmin yer yer gerdiğini söyleyebilirim.Milla da iyi oynamış açıkçası izlenebilir 5.5/10