The Fourth Kind
    3,7
    The Fourth Kind hakkında görüşlerin ?

Chev
    Chev

1 Mart 2010 tarihinde eklendi
    İzleyiciyi etkilemeyi başarıyor..İnanıp inanmama konusunuda bize bırakıyorlar..Beni inandırabildi mi..hayır..
    berserk-2
    berserk-2

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Gerçekten güzel bir film izledikten sonra insanı baya bir düsündürüyor gece uyumakta zorluk cektım ızledıkten sonra baya tırstım :D
    filmerkan
    filmerkan

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    izlediğim en iyi 2. korku filmiydi.. beni bu derece etkilemesinin sebebi tek başıma gece 3te izlemiş olmam da olabilir..
    konuk-85
    konuk-85

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    ya gerçekten var mı acaba bu kadın o mu.. yoksaa kurgu mu hepsi bunların.. çok merak ettim. bilgisi olan var ? film çok etkiledi beni paranormal i beğenenler bunu zirveye koymalı, beğenmeyenlerde bunu beğenceklerini düşüyorum :)
    Spasso
    Spasso

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Arşivime eklediğim güzel filmlerden biri. Gerçekten GERİYOR !
    beck31
    beck31

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Belgesel mantığında yapılmış röportajlar ve gerçek kayıtlar olarak lanse edilmiş görüntülerin kurgusallıkla birleşiminin verdiği gerilim ciddi düzeyde yüksek.İnanıp inanmamak tamamiyle bugüne dek yaşandıysa veya tecrübe edinildiyse yapılacak bir olay.Dolayısıyla korkan seyirci korkmayan seyirci olarak ikiye ayrılması çok normal.Gerçek ise evet etkileyici olmuş-kişisel inançlarımla izlediğimde bende ki etkiyi dürtüledi açıkçası fakat bozulan görüntülerin olduğu iddialı sahneler ister istemez şüpheye yol açsada yinede izlenilebilir.8/10
    imircan
    imircan

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    filmi yeni izledim. ve gerçekten çok ilginç özellikle filmin gerçek görüntülerle desteklenmiş olması çok gerçekçi yapıyor. ve izlerken inanmaya başlıyorsunuz.çok korkutucu sahneler yok ama film çok ilginç. sahsen uzaylılara inanmayan biri olarak hafiften olabilir demeye başladım. sinemalık bir film değil ama kesin izleyin.
    zdsalbury
    zdsalbury

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Alaskalı bir psikiyatristin tedavi etmek için uğraştığı hastalarının rüyalarında bir beyaz baykuş görmeleriyle başlayan ve insanların kaybolmaları ile devam eden olaylar zincirinde kocasıda bir cinayete kurban giden Doktorun kendisininde şerif tarafından suçlanmaya başladığı bir bilim kurgu-belgesel karışımı film...Paranormal Aktivitelere nazire yaparcasına güzel bir film ancak yine sonundan işi biraz kaçırıp tam not alamıyor ama güzel film..10 üzerinden 7... Milla Jovoviç gerçekten güzel oynamış...Fakat gerçek doktorun üstüne rol yapamaz...Müthiş bir kadın, olayları anlatışını dinlerken tüyleriniz diken diken oluyor...
    ozgur82
    ozgur82

3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    filmi az önce izledimşiddetle tavsiye ederim.paranormal aktiviteden daha iyi.bi kaç sahnesi var zıplamamak elde degil.
    nskmourinho
    nskmourinho

20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Film umdugumdan iyi cıktı açıkçası.Millanın filmleri son derece zayıf olduğu için aklımda bir şüphe vardı ama filmin yer yer gerdiğini söyleyebilirim.Milla da iyi oynamış açıkçası izlenebilir 5.5/10
    Josephy
    Josephy

14 Kasım 2009 tarihinde eklendi
    milla jojovich oynuyorsa güzeldir abi