4,3
    2076 Puanlama
    120 hakkında görüşlerin ?

mettt
    mettt

22 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    kendi tarihimiz olduğundan dolayı duyguyu çok iyi yaşattığına inanıyorum o yüzden 10 verdim, ama kesinlikle çok daha iyisi yapılabilirdi..
    tufanakar
    tufanakar

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Elin gavuru yunanlılara 300 spartalı filmi çeker 10 numara olur bizim şanlı tarihimiz sırf herkeze düşmanız diye konu alınıp hiç bir amerikan filminde yer almaz! Ya para harcar adam gibi film çekeriz yada böyle traş filmlerle altın değil 1 kilo portala bile alamayız.
    dale-man
    dale-man

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    filmin konusu cok güzeldi,cok duygulandım ve hıckıra hıckıra ağlamak istedim kimi zaman.fakat bu güzel konuya bu kadar kötü bi yapım olabilirdi ancak ve bunu da başarmışlar.daha iyi bir senaryo yapılabilir ve konu daha detaylı işlenebilirdi.filmin konusunun hatırına 9 verdim.vatanımızın ne kadar zor kazanıldıgını ve sonuna kadar korumamız gerektigini bir kere daha hatırlattı en azından.herşeye rağmen filmde emeği geçenlere teşekkürler..
    t-26
    t-26

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlara katılıyorum filmde o atmosferi yansıtamamışlar,bazı yerleri çok yüzeysel geçmişler.zaten son 5-10dk dışında beni etkileyen pek yer olmadı yine de bu tarz tarihimizi anlatan filmlerin daha büyük bütçelerle,daha derin araştırmalarla,daha ince mesajlarla devamı için bu türde filmlere iyi de olsa,kötü de olsa destek vermeliyiz diye düşünüyorum.
    caglayanbolova
    caglayanbolova

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    ben kurtulus savasi belgesellerini bile izlerken gozleri dolan bir insanim ama bu film bir rezalet, boyle bir sacmalik olmaz... vatan, millet temalari ile yurumez sadece bir film... oyunculuk sifir, yonetmenlik sifir, senaryo berbat... bu ve bunun gibi tarihi konular bu kadar kolay harcanmamali...........
    zaraezgisi
    zaraezgisi

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    Her çekilen Türk filmi mükemmel çekilecek veya kurgulanacak diye bir kaide yok.Sırf konusu bakımından milli birlik ve beraberliğimizin elde edilmesi için savaşan isimsiz kahramanları ele aldığı için 10 üzerinden 10 veriyorum.
    sipru
    sipru

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    film bence çok güzeldi,anlatılmak istenilen açısından ama not kırdığım savaş sahnelerinin azlığı ve vasat olmasıydı yinede güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim
    sinema
    1 ziyaretçi
    23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Filmi sinemada seyrettim. Çok güzel bir geçmişimiz var ama malesef bu konuyu filme pek iyi aktaramamışlar. Ben Etkilenmedim. Samanyolu,Kanal7 dizileri gibi olmuş sanki... 7/10
    su2106
    su2106

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    konu güzel ama flim çok duragan ve basit. bu kadar güzel bir konu daha güzel işlenebilirdi..sinemada izlenmeye değecek bir flim değil.o atmosferi flim yansıtmıyor.
    chucky-play
    chucky-play

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Filmin senaryosu çok kopuktu ve fazlasıyla uzun bi süresi var ama bu süreye rağmen asıl konuyu oluşturan 120 çocugun yolculuguna yeteri kadar değinilmemişti daha çok komutanla nişanlısının aşkı üzerine düşülmüş ve iç karartan bi trajedi vardı teknik açıdanda çok vasat senaryodada havada kalan bir çok bölüm var çok güzel bi hikaye mahvolmuş bence sadece ağlamak istiyosanız gidin izleyin ama sanat adına hiçbir şey alamayacaksınız.
    emrahadisen
    emrahadisen

7 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    tarihimizi anlatan güzel filmlerden biriydi.
    nurayse33
    nurayse33

30 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    çok güzeldi inanın kesin gidin hele de tekrarını bulmuşken gidin ben gittim bidaha gidicem dier arkadalarda laflarına dikkat etsinler2bölümüde muhteşemdi zaten anca %6 oy almışlar muhteşemdi bulunduum şehre gelince yine gidicem sizin de gitmenizi tavsiye ediyorum kötü yorum yazan arkadaşları kınıyorum 120 gencimiz yarısı yaralı yarısı ölü gelio yaralılarında yarısı ölüyao biraz tar ihe milletimize saygınız var ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun yani bu filme gitmelisiniz türk milletinini kendi milleti türkiyeyi seven gitsin....................
    cansu-277
    cansu-277

29 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    ben filmi ilk çıktığımda izlemiştim. ğer gitmeyen varsa bence bu fırsatı kaçırmasın. tarihimiz anlatıyor bir kere. oyunculuk desen harika. Oynayanlar desen özge özberk cansel elçin burak sergen. çook güzel arkadaşlar pişman olmayacaksınız

NoT: Yanınıza mendil almadan gitmeyin!...
    aysebusraeyuboglu
    aysebusraeyuboglu

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    bence çok güzel filmdi izlemeye değdi türk tarihi ile ilgili çekilen filmlerden en güzeli olabilir
    yarenekici
    yarenekici

6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Bence çok güzel,müthiş ve duygusal bir filmdi.Böyle bir film yapmaları çok iyi.