Film mükemmelin ötesindeydi ben bir filmde bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum gerçektende harika ötesi bir film sadece bununla sınırlı kalmaz inşallah buna benzer binlerce kahramanlıklarımızı anlatan filmlerin devamını bekliyoruz çünkü bu memleket geçmişini unutmaya yüz tutuyor Allah razı olsun bu filmi çekendende imkanları sağlayanlardanda...
Gerçekten güzel bir konu...İnsanın tüylerini diken diken ediyor.Fakat öyle aman aman oyunculuklar yok filmde...Zaten Türk Sineması bir tek tarihi filmleri çekmeyi beceremez.Yine düşük bütçeli bir film yapmışlar...Filmde o kadar çok sahne hataları var ki; izlerken bir ara ciddi ciddi not almayı düşündüm.Mesela Burak Sergenin hem baba hem de amca rolünü oynadığı(Neden 2 rolü bir tek kişi oynar o da ayrı mesele) sahnenin basitliği her halinden belli.Bir karede sadece baba rolünde, diğer karede amca...Yan yana bile getirilememiş...Ayrıca Ermenilerin dağda çocuklara saldırı sahnesinden önce Türk bölüğünde istihbarat 'çok kalabalıklar' şeklinde fakat saldırı anında sadece 5 Ermeni var...vs. vs...Uzar gider bu sahne hataları...Hala tarihi film çekmeyi bilmesek te, çok iyi oyunculuk çıkmasa da ortaya, gerekli bütçe sağlanamamış olsa da, konunun mükemmelliği ve filmin müzikleri için 7/10 veriyorum...Fazlasını edecek bir film değil...
Film gerçekten güzeldi.Herkesin izlemesi gereken bir hikaye.Ancak sonu hakkında ii düşünmek gerekir.gerçekten şehitlerimiz hak ettikleri değeri bulabildiler mi??
hiç bu kadar kötü bir tarihi film izlememiştim.filmin en ufak bir sahnesinde duygulanmadım.muhteşem konu nasıl becermişlerse mahvetmişler.120 çocuğun çektiği çile 5 dk bile sürmeyen bir şekilde işlenmiş.sanki boş yere ölmüşler gibi bir hava yaratılmış.çok kötü bir film.hiç kimseye önermiyorum.bu konuların hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadan çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yine takdir ettiğim bir film ama sadece efektler konusunda elbette hikayede ciddi boşluklar vardı. Ama yine de ülkemiz için bir ilerleme tarih filmleri açısından
Bütün yorumlara sayğı duyuyorum ancak bu filmin neresinin beğenilmediğini anlamış değilim. Gerek senaryo gereksede oyuncuların başarılı olduğunu düşünüyorum. Filmi izlemeyenlere şiddetle izlemelerini öneririm...
yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum... bu filmi çekenler ya filmden hiçbişey anlamıyor yada duygularımızı kullanıp para kazanmak istiyor,böyle güzel bi konudan ancak bu kadar kötü bi film yapılabilir.
Film bencede çok kötü. O kadar tantanası olmuştu zamanında vizyondayken ama boşunaymış. Bu filmden ancak süper bir vakit kaybı olur başka da bir numara olmaz. 3/10
Müthiş bir filmdi acayip acıklı bir film olmuş bence kurtuluş zamanı savaş filmleri içerisinde en iyilerinden biri olmuş. çok güzel işlemişler aşkı ayrılığı hüznü sevinci müthişti bence tavsiye ederim tüm türklerin izlemesi gereken bir film tebrikler böyle bir film yaptıkları için.