anlaşılır gibi değil böyle hoş bir filmin medya tarafından gündeme getirilmeyişini.ben bu film ilk cıktığında ufak tefek reklemını görmüştüm.medyada fazla yer bulmayınca acıkcası kalitesiz diye düşündüm.ama kesinlikle dokunaklı bir.medyanın gündeme getirmemesi çok ilginç ve art niyetli.
Kesinlikle izlenmeli ve izletilmeli.Gerek medyada gerekse değerli eleştirmenlerimiz tarafından neden değerlendirilip pek söz konusu olmadığı gerçekten kabullenilecek bir durum değil.Herkese tavsiye edebileceğim bir film.Kolay kolay ağlamam ama bu filmde gerçekten içim sızladı ve ağladım...iyi setirler
tüylerim diken diken oldu.kelime bulamıyorum anlatmak için. film sadece bir nebze anlatmış ya yaşananlar fazlasıyla.. her türk evladının izlemesi gereken bir film.anlı şanlı tarihimize yakışan bir kahramanlık sergilemişler gerçekten..kardeşlerirmizin mekanları cennet olsun.hepimizn başı saoğlsun
hani derler yahu sen bu filmi hala seyretmedinmi çok şey kaçırdın işte öyle bi film kendimi zorladım ama gözyaşlarıma engel olamadım bütün emeği geçenlere helal olsun daha çok yazmak isterdim ama seyretmiyen arkadaşlara haksızlık olmasın şahsi kanım bu filmi TRT de iyi bir tanıtım ile tüm gençlerimize seyretirilmesidir.
tüyler ürpertici sahneler vardı. bazı yerlerde gözlerimde yaşlar oluştu. hani çokları der ya, geçmişimizle ilgili filmler yapmalıyız falan.. önceleri pek aldırmasam da, artık gerçekten de bu fikre katılıyorum. "tanımazsan sevemezsin.." 10...
öyle bir milletiz ki vatan söz konusu olunca 10 yaşındaki çocuktan 90 yaşındaki dedeye kdr herkes bir adım öne çıkıp canını vermeye razı oluyor ve işte budur bizi herkesten farklı kılan. birçok ülkeden geri kalmış olabiliriz ama hepsi biliyor eğer yeni bir savaş çıkarsa bu ülkedeki herkesin birbirine nasıl kenetlenebileceğini ve bu filmde bu 120 çocuk bize yine bunu anlatıyor, dinlemelisiniz onları..
Türk filmleri içerisinde tam bir başyapıt. Tanıtımı eksik oldu diye düşünüyor, kendimi teselli etmeye çalışıyorum. İzleyenlerin daha önce izlemedikleri için kesinlikle pişman olacağı, izledikten sonra etraflarına bakışını değiştireceği bir film. Filmde en küçük emeği olanlara, bu filmi izleyen herkese teşekkür ediyorum.
İzlediğim en iyi 5 Turk Filminden birisi, çok ağladım-güldüm. Ama birşeyi anladım ki , Bedava Yaşıyoruz. Ecdad kimlerle uğraşmış , ne şartlarda vatanı bize bırakmış, biz hala dedlerimizin düşmanlarının ağzıyla onlara düşmanız. Filmde inanç var-örf var-gelenek var, şimdi bizi görseler, bunlar da GAVur evlatları mı derler, içleri CIZzzz eder: (