geoffrey rush'a helallerimi en içten dileklerimle iletmek istiyorum...mükemmel filmi oyunculuk daha da mükemmelleştiriyor bir piyanist olarak ayrı bir etkilendim harika bir film..!!!!
Film sürükleyici değildi görüşüne katılmam mümkün değil aksine zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bence film anlatmak istediği şeyi çok sade ve basit bir şekilde anlatıyor 10/9
film inanılmaz hayret ederek izledim ve hatta dinledim klasik müziğin tutkusunu damarlarınıza aşılanıyor resmen.ve müziğe tutkun bir sanatçının kendi benliğini unutmasını izleyeceksiniz
bu film zamanınız varsa sabırla ve sonuna kadar seyretmelisiniz, ilk 25 dk dan sonra kapatılırsa acayip ayıp olur çünkü çok güzel bir film.zaten bir sanatı başka bir sanatla izlemek çok güzel.sonunda duygusal bir sekilde etkileniyorsunuz.bence de türkçe seyretmek yerine alt yazılısını seçin daha çok keyif alırsınız.
Biyografilerden pek hazzetmem.. Hele uzun uzun anlatılan biyografilerden çok bunalırım.. Ancak.. Bu Geoffrey Rush denen adam öyle bir karakter oynamış ki.. O kadar muhteşem ki, bunun için, sırf bunun için bu filmi izlemek gerek diye düşünüyorum..
Güzel film.ben tek başıma izledikten sonra bi de arkdaşlarıma izlettim bu filmi ikisinde de hoşuma gitti:)) müzikleri oyunculukları hikayesi her seyı guzel..9/10