Limit Yok hakkında görüşlerin ?
15 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
film keyifle seyrettiriyor kendini herseye ragmen bizdede oyle bir hap olsa
22 Ocak 2021 tarihinde eklendi
bir hap içiyorsun süper kahraman oluyorsun. Her türlü zeki savaşçı vs. super surukleyici orjinal konulu film.. sürükleyici.. kadro süper.. daha ne olsun
23 Kasım 2014 tarihinde eklendi
İzlemekten sıkılmayacağım filmler arasındadır. Her yönden dört dörtlük bir film. Maalesef her film bu kadar güzel olmuyor. Arşiv filmlerimden birisi.
15 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Bu filmi izleyen bütün başarısızlar, gökten bir hap inmesini, bir keramet gelmesini bekliycekler sanırım... :)
spoiler:
Çoğu kimse böyle bir hapı, tüm kötü etkilerine rağmen isteyecektir. Çünki dünya halkının çoğunluğu umutsuz, başarısız, mutsuz.. Kaybedecek çok fazla şeyi olmayan insanlar daha çok risk almaya meyillidirler. Hele filmdeki gibi olumlu bir son ihtimali varsa... Film kötü bitseydi, "çabalayın, emeğinizle bi yere gelin, gelebildiğiniz kadarına razı olun, kanaat edin, tehlikeli işlere bulaşmayın" gibi bir anlam çıkabilirdi. Ama tersi oldu. Verilen mesaj da bu yönde oluyor bu durumda. Kazanmak, başarılı olmak için herşeyi dene, hırslı ol, yetinme gibi mesajlar...

Filmleri kalitesine, yönetmenine, oyuncusuna, ve oyuncuların performanslarına göre değerlendirmekten ziyade, psikolojik açıdan izleyenleri ne yönde etkiler kısmıyla daha ilgiliyim ben, daha önce de belirttiğim gibi başka eleştirilerimde..

Hiç bir filmden fazla etkilenmemeli. Gerçekle sanalı birbirinden ayırmalı.. Maalesef sinema dünyası batının elinde ve sürekli bazı propagandalara maruz kalıyoruz. Aklımızı vicdanımızı kaybetmeden izleyelim filmleri.. İyi seyirler :)
8 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Beyninin kullanım potansiyelini arttıran bir adamın başından geçen olayları izliyoruz. 2020'ye kadar bu konuda pek çok film yapıldığı için farklı şeyler bekledim film boyunca. Fakat beklentimi karşılayamadığını söyleyebilirim. Film aslında bilim kurgudan çok aksiyon filmi. Aksiyon olarak düşünürsek keyifli fakat bilim kurgu olarak düşünürsek yetersiz olduğunu düşünüyorum. Filmde pek çok farklı olay peş peşe gerçekleşiyor ancak bu olayların devamı gelmiyor. Daha az olayın daha fazla ayrıntılı olmasını tercih ederim. Yine de gelişen olayları keyifli bulduğum için 3/5 .
07/072020
22 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir film olmuş. Bradley Cooper yine harikalar yaratmış.
30 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
özgün bir senaryo iyi oyunculuk ve iyi bir çekim kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden.
12 Mart 2016 tarihinde eklendi
Çok çok çok çok güzel bir film, baştan sonra soluksuz izleyebilirsiniz, türü sebebiyle baş yapıt olamasada ona yakın güzellikte hemen izleyin
23 Mart 2011 tarihinde eklendi
vizyondaki diğer filimlerden farklı değişik bir konu güzel çekimler ilgiyle izliyorsunuz filimin nasıl bittiğini anlamadan geçiyor zaman... ben beğendim tavsiye ederim
14 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi çoka killica çekilmis sahneleriyle soluksuz izlenecek bir film kesinlikle izleyin...
27 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Akıl sınırlarını zorlayan izlerken dehşete kapılabiliceginiz bir filmdi!
18 Mart 2011 tarihinde eklendi
Konu sağlam, oyuncu iyi zaten bu adamı dehşet treninden beri severim ve izlerim.Tahmin ettiğim gibi çıktı.Ama heyecan dozu biraz daha yüksek olsaydı daha iyi olurdu.10/7
30 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Hırsın insanı nasıl medeni bir varlık olmaktan çıkarıp mahlukat seviyesine indirdiğini gösteren güzel bir film. 10/8
21 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmi bu akşam sinemada izledim.Filmin konusunu gördüğümde heyecanlanmıştım ve sinemada izlemem gereken filmler listesine girmişti ki bugün sinemada izleme fırsatı buldum gerçekten konu itibariyle sıradışı bir film.Oyuncu kadrosu gerçekten iyiydi özellikle The Hangoverdan tanıdığım Bradley Cooper ın oyunculuğu gayet iyiydi zaten yavaş yavaşta isminden söz ettirmeye başlayan bir oyuncu konumuna geliyor,Robert De Niro her zamanki karizma ve yeteneğiyle filmdeydi,Abbie Cornishi ilk defa bu filmde izliyorum ve yetenekli bir oyuncu olduğunu gördüm bu filmde,zaten geri kalan oyuncularda karakterlerini sırıtmadan oynamışlar.

Filme gelirsek dediğim gibi konusunu ilk gördüğümden beri merakla beklediğim filmlerden biriydi ve beklentilerimi karşıladı diyebilirim.Baştan sona oldukça akıcı ve beni bir an bile sıkmadı Limitless.İlk yarı eğlenceli bir film havası veriyor ama 2.yarı da asıl aksiyon ve macera başlıyor.Aksiyon derken sakın filmi izlemeden önce arabaların kurşunların havada uçuşacağı bir film beklemeyin zaman zaman aksiyonun dozu artıyor.Filmin ara ara temposu düşmesine rağmen kendinden koparmıyor ve ara ara da heyecanın temposu artıyor.Macera filmi denince aklıma gelecek filmlerden biri de Limitless tam bir macera filmi örneği.Dediğim gibi filmi izlerken nerdeyse bir an bile sıkılmadım aksine izlerken keyif aldım.Fakat film bittikten sonra yolda yürürken filmin kurgusunun eksik olduğunu fark ettim çünkü film bittikten sonra aklınızda filmden sahneler kalır ama filmi izledikten sonra aklımda bir kaç sahne kaldı yani filmin kurgusu biraz zayıftı.Kullanılan müzikler gayet hoştu.Kesinlikle Neil Burgera parantez açmam gerekiyor gerçekten filmin etkileyici olmasında payı var filmde gözle görülebilecek bir şekilde yönetmenlik başarısı var çekim tarzı ve manzaralar çok güzeldi.Filmi izledikten sonra etkilenmemek elde değil insan izledikten sonra "keşke" diyor yani seyirciyi etkilemeyi başaran bir film.Filmin sonu biraz şaşırtıcı bitti ama ben sonunda tam olarak ne olduğunu anlayamadım.Son olarak sürükleyici,eğlenceli ve başarılı bir macera filmi Limitless,sinemada izlersenin paranızın boşa gitmeyeceğini garanti edebilirim evde veya sinemada izlemenizi tavsiye ederim.

7.5/10
30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
ilginç ve değişik bir konusu var filmin. bradley cooper ında filme çok iyi gitmiş olduğunu söyleyebilirim. süresine göre oldukça dolu bir film. sürekliyici ve ilgi çekici filmlerden hoşlananlar kaçırmasın derim...