Baykuş Krallığı Efsanesi
    Baykuş Krallığı Efsanesi hakkında görüşlerin ?

i-luv-movies---
    i-luv-movies---

3 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    filmi dün izledim, gerek konusuyla gerek 3D olmasıyla beni çok etkiledi. ben de filmi orijinal izlemek isterdim aslında; fakat yine de türkçe dublaj çok kötü olmamış. herkese önerir, iyi seyirler dilerim! :-)
    bergum
    bergum

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    izlediğim en iyi animasyonlardan biri..görsel olarak çok iyiydi..fakat 3d si tatmin edici değil.başında izlediğim sammnin maceraları fragmanının 3d si müthişti..bunun da aynı olacağını düşünerek heyecanlandım..fakat hüsran...ama baykuşlara olan ilginizi kat kat arttıracak bir yapım...
    iatros
    iatros

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Türünün en iyi örneklerinden biri.Görsel olarak kesinlikle süper.Konu klasik fakat sıkılmadan izliyorsunuz.Türkçe seslendirme çok başarılı ama keşke orjinali de gösterime girseydi.3 boyutlu izleyin kesinlikle.İyi seyirler.9/10
    Burakrises
    Burakrises

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    bu film bu kadar iyimide ilk günden bu kadar yüksek puanı ?
    dosto21
    dosto21

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Tam bir görsel şölen görüntü bakımından izlediğim en iyi animasyon diyebilirim konusuda fena değil 3D izlemenizi tavsiye ederim mükemmel. 10/8,5
    andromeda-2
    andromeda-2

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Gerçektem muhteşem... Şiddetle tavsiye ederim :)Bir baykuş filmi ancak bu kadar muhteşem yapılabilir, 3D olarak izlenmesi gereken bir film, bu animasyonu yapanlar nasıl yaptılar inanın çok merak ediyorum görüntü süperdi en ufak ayrıntılar bile en hassas şekilde işlenmişti, izlediğinizde ne demek istediğimi anlayacalsınız, hele o yavaşlatılmış 3D görüntüleri görünce vay beee diyeceğinize eminim. 10/10(3D sahneler bence avatarın bir çok 3D sahnesinden çok daha iyi)Film başlamadan önce road runnerın kısa bir gösterimi var, sinemada izlemek ayrı bir keyif verdi bana
    dogville-2
    dogville-2

2 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    ya kafam karıştı. film daha vizyona yeni çıkmış iken, ortalama puanı 8,6. bu çok iyi. gitmeli miyim ki?
    gökyüzü
    gökyüzü

1 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    filmi bugün izledim,gerek konusu gerek görselliği son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerdendi.3 boyutlu izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.(9puan)
    kaanoooski
    kaanoooski

27 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    ben filmin 3d fragmanını izledim ve gerçekden görüntüler gözüme çok güzel geldi.Sinemada 3d olarak izlenmesi gereken bir film.
    harrypotter-2
    harrypotter-2

3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    2011 de harry potter ve ölüm yadigarları part 2 çıkıcağı için bu film geride kalır die düşünüorum
    alice-angelgrinder
    alice-angelgrinder

27 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    acıkcası flagmanını fılan ızlemedım gerek baykuslara olan merakım gerek anımasyonları fazlaca sevmem bu filmi kesınlıkle ızlemem gerektıgını soyluyor
    egosla
    egosla

22 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    kötü bir filim
    elensarburak
    elensarburak

26 Mart 2010 tarihinde eklendi
    daha 1 sene var puan verilio:D nie o kadar geç yaa yapmışlar filmi neyi bekliolar animasyon yani sonuçta