rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
2 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
mükemmel.şimdiden disney klasikleri arasında yer aldı bence.insanı inanılmaz mutlu eden,yüzünde sürekli bir tebessüm yaratan animasyonlardan biri.içinizi ısıtıyor.müzikal yönden,komedi yönünden,aksiyon yönünden hepsinden tam puanı aldı benden.müthiş bir film,daha önce izlemediğim için pişmanım sadece.herkese tavsiye ederim.kusursuz.
Hafta sonu izledigim en iyi film diyebilirim. komik, eglenceli,sade, içten insani rahatlatan bir anime özellikle minik bukalemun ve maxcimus:)) Eger biraz rahatlamak istiyorsaniz rapunzel masalinin bu degisik versiyonunu izlemenizi tavsiye ederim...(benden 8/10) saygilarimla...
oldukça keyifli bir animasyondu. bence çocuk filmi olarak değermek haksızlık olur, büyüklerinde beğenerek izleyebileceği bir yapım. bana görefilmin tek eksi yönü müzikal bölümlerin fazla olmasıydı.. 9/10
harika bir animasyon olmuş. en son beğendiğim disney yapımı animasyonu hatırlamıyorum bile. bana göre en iyi disney animasyonu. Mandy Mooreun sesi süper. şarkılar harika. Chuck dizisinden tanıdığımız Zachary Levi(Bartowski) çok iyi oynamış. o kadar güzel ve hoş şarkıları var ki son 4 günde 3 kere izledim tekrar :)
Grimm Kardesler`in Rapunzel'i beni bu defa cok eglendirdi.En kotulerin bile ihtiyacinin sevgi sicak bir yaklasim oldugunu gosteren,ogut dolu, mimikleri cok canli bir sekilde gosteren, cok keyifli bir animasyon olmus, bayildim
İyi bir seyirlik ama o kadar.Pixar senaryodaki derinlik mevzusunu o kadar başarılı bir biçimde sunuyorki başka tür anime,animasyon gibi yapımları beğenmek kolay olmuyor. 5/10
Eğlenceli ve sevimli bir animasyon.Öyle çok üst düzey değil ama evde yetişkinlerde,çocuklarda sıkılmadan izler.Ben bu tarz animasyonlarda her iki-üç sahnede bir çıkan şarkı söyleme faslından çok hoşlanmıyorum ama yapacak bir şey yok bunları böyle yapıyorlar.Filmde özellikle ata ve bukelemuna dikkat.Ayrıca karakterlerin mimikleride çok başarılı, bu sektör her seferinde daha iyiye gidiyor.5/10