jason-harun
29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu bir voorhees filmidir.10 puandan aşağısını haketmez.kim ne derse desin o zaman siz bi psikopat kazandırın sinemaya görelim.konuşmak o kadar kolay ki..yoldaki adam da konuşur.neymiş olmamaış sen çek o zaman da seyredelim testere flmiyle kıyaslanıyor heralde ikisinin kulvarları ayrı benim için jason voorhees.13.cuma
çok daha iyi bir film bekliyordum açıkcası,bence tam olmamış ama gerilim hiç eksik olmuyo.filmin baş rol oyunculardın 2kardeşin performanslarının dışında digerleri hiç iyi oynayamış,bu kadar basit de olamazdı yani,bence daha kaliteli oyuncular seçilebilirdi. jasona gelince,yeterince vahşet yaşatıyor izleyenlere,performansıda herzmanki gibi,ama dedigim gibi bekledigimin altında bir film olmuş ve oyunculuklar 2kardeş dışında çok kotu.saygılar. 10/7
bir türlü isimleri doğru dürüst tercüme etmeyi öğrenemediler...Pathfinderi hayalet savaşçı diye tercüme etmişler.bi arkadaşım hayalet filmlerini sevmem diye o filmi almamıştı:))
hadi 13.cuma fanatikleri basalım 10 puanını jasonun yüzü kara çıkmasın.nede olsa jason voorhees.akan sular durur.bir numara olan o her zaman ve her yerde. Arkadaşım psikopatmısın jason fanatiği nasıl olunur böyle düşünen insanlar sevgilisinin kafasını kesiyo bırakın böyle özentileri
Film beni hayal kırıklığına uğrattı açıkçası,farklı birşeyler vardır diye gittim ama malesef..Tabi Jason ın olması yetiyor bir yerde..Onun dışında Jared Padalecki bu tarz filmleri çok iyi kaldırıyor..'Supernatural' dizisiyle başlayan yükselişi öyle devam eder umarım..7/10
filmin notu 7nin üzerinde bu tarz filmlere kim hangi niyetle bu notları verır anlamam bu filmin notu eğer buysa bi esaretin bedeli bi forrest gump yada bi fight clubın burda değerlendırılmemesı gerekır ,,artık bu tarz korku klasıklerının ısıtılıp ısıtılıp ızleyıcının onune sunulmasından bööö geldi,,,
Benim lise dönemlerimde 13. Cumanın serileni videodan seyretmek benim için bir efsaneydi ve bu film vizyona girer girmez koşa koşa sinemaya gittim. Ancak, maalesef tam bir hayal kırıklığı ile karşı karşıya kaldığımı söylemeliyim. Hollywood bu 'remake' olayını bir türlü beceremiyor ve yüzüne gözüne bulaştıyor. Jasonı oynayan oyuncu hem orijinal Jasondan çok yaşlı (bir ara yüzü gözüktü perdede) hem de çok iri cüsseli, fondaki o meşhur müzik ise filmde adeta hiç kullanılmamış, katledilen oyuncular ise çok amatör. Efsane geri döndü ama keşke hiç dönmeseydi.