13. Gün
    2,9
    13. Gün hakkında görüşlerin ?

Turgay
    Turgay

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Cinselliği inanılmaz abartmışlar,afedersiniz korku mu izliyoruz porno mu anlayamadım bir an.Gerisi bildiğimiz klasik Jason filmiydi,benim için klasikten öteye gidemedi malesef.
    elber-18
    elber-18

13 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    merhaba filme gittim büyük bir şevkle .fakat konusunu okumadan girdiğim filmde jason karakteri karşıma çıktı .karakteri fazla beğenmiyorum.fakat bu filmi biraz sürükleyiciydi.alıp götürdü ama tekrar deseler asla beklentim olmadığı için 3 verdim. genede emeğe saygım sonsuzdur. bu tarz filmler artık -18 yaş gurubu olmalı.gerçeğe dayalı daha mantıklı ve sürükleyici filmler beklentimdir.tşkler arkadaşlar
    ammeh
    ammeh

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    sinemada gittim, izledim, gerildim , beğendim ama sinepuanına 10 ya da 9 vererekte orjinal filme sadece haksızlık ederim onun için 8 iyidir.
    papatya61
    papatya61

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    filmi izledim gerilim adında gercekten süper bir film her dakikası gerilim dolu...korku severler kesinlikle gitmeli..genel olarak iyi bi filmdi sadece filmin devamını getirmek için sonunu kötü bitirmişler ama yinede izlemeye kesinlikle değer diye düşünüyorum...
    biroyuncu007
    biroyuncu007

11 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    aslına bakarsanız filmi seyrederken hayal kırıklığına uğradım...çünki jason u çok kusursuz yapmışlar...sanki herkonuda uzman oku 500 mt den adamın kafasına atabiliyor...baltayı 40 mt den adama saplayabiliyor...hepsinin attığı ilk adımı önceden düşünebiliyor...böyle sine kabiliyetli ve zeki birisinin ormanda ve ilkelce yaşaması düşündürücü...kısacası filmi korkutmak ve umudu bitirmek için zorlamışlar...
    JigSaw-2
    JigSaw-2

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Ben Jasonun eski serilerini izlemedim ama bu filmi başarılıydı insanı korkutmayı başarıyor.
    melodi797
    melodi797

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    ya bıktık artık bu seriden öldüremediler gittiler şu adamı. cok sacma bir film aynı tas aynı senaryo.
    umut-esinti28
    umut-esinti28

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    öldurme metodları aynı mevzu aynı mekan aynı..
    yeter artık tadında bırakın..adı bile aynı=)))13.cu cuma....bi yenilk getrin madem..
    archdey
    archdey

4 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Öncelikle 13. Cuma filmi slasher dediğimiz tarzın babalarından olduğundan filmin bu tip korku ve gerilim severler tarafından sevilmesini kaçınılmaz kılar.Genç grubun toplanarak sırayla ölmesi ilk bu filmle başlamıştır ve daha sonraki tüm toplu katliamlar da aynı mantaliteye sadık kalarak bu kültürü devam ettirmişlerdir. Dolayısıyla bu filme giden herkes baştan sona neyle karşılaşacağını da bilerek salona girer.Gerilim seven herkesin bayılacağı bir film olduğundan şiddetle tavsiye ediyorum, ancak film ilkinden katil konusunda ayrılmış bu filmde cinayetleri Jason bizzat işliyor ilk filmde ise anne bu rolü üstlenmişti.Ayrıca ne yazık ki çok klasikleşen bir saçmalıktan ne yazık ki bu filmde de kurtulamamışlar o da kurban olarak nitelendirilecek arkadaşların ısrarla ortalıkta bir katil olmasına rağmen teker teker dolaşmaları ve hepsinin de plansız programsız hareket ederek zorla kendilerini av etmeleri.Kimsenin de aklına katili öldürmek gelmez sürekli kaçarlar bu ezik arkadaşlar!!! Açık söylüyorum böyle bir durum Türkiyede olsa katil 2. kurbandan sonra olay yerinden kaçmak zorunda kalırdı çünki peşine gerçekten psikopatlaşmış en az 6 kişi takılırdı :))))))
    sevrin82
    sevrin82

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle berbat bir filmdi.filmin yarısına bile gelmeden çıktım.
    burak-4038
    burak-4038

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    çok güzel değil ama gerilim vardı :)
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

1 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    sadece tobe hooper gibi dahi bir yönetmenin filmi olan teksas katliamını bu yönetmenin eline su dökecek ustalıkta yeniden çeviren marcus nispel 13.cuma gibi bir kült filmin yeniden çevriminde rol oynayabilirdi.Korku türünün takipçileri başından sonuna kadar seyircisini diken üstünde tutan bu filme bayılacaklar.
    1983gs
    1983gs

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    filmin kötü olduğunu bile bile gittim ve yanılmamışım gerçekten çok basit çok sıradan bir film olmuş...
    duman-kaan-94
    duman-kaan-94

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Aslı 14. olursa persembe degil cumartesi olur :D daha izlemedim ama yorumlardan sonra hemen cumartesi gidip izlicem
    Rinnegan
    Rinnegan

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar filmin adını bizim Türkler yanlış çevirmişler. 'Friday the 13th', '13. Cuma' anlamına geliyor.