KaliteTAKİP
3 Kasım 2015 tarihinde eklendi
Çok fazla bir beklentiye girmeden izlemeye başladım. Beklediğimden daha güzel bir filmdi. Belki de hiç beklentisiz izlemeye başladığım içindir. Süper bir film değil belki ama sonuna kadar götüren bir film. Bir filmin içinde üç farklı gibi görünen ama birçok yönden benzer hikayeleri izlemek hoşuma gitti. Oyuncuların hepsi çok iyi idi. Onlar olmasaydı filmden bu denli zevk alabiliceğimi düşünmüyorum. Kısacası mükkemmel değil ama güzel,tavsiye edebiliceğim bir film. izleyin pişman olmazsınız iyi seyirler
Nedir şimdi bu 133 dakika polislerin hayatı zordur filmi mi? 133 dakika "ha bir şey olacak, ha bir şey olacak" demekle geçti. Ama filmde hiç bir şey olmadı!
çok ağır ilerleyen ve yer yer sıkan bir film. filmde aslında Alejandro González Iñárritu filmlerindeki gibi bir kesişme falan da yok.. imdb puan 6,8 galiba ve bence yerinde bir puan..