l-i-l-a-H
2.129 değerlendirmeler
26 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Seyrettiren bir aksiyon. Daha zaten ne yapılır ki, aksiyon türü için. Açılış şarkısı bize, sanki bir Fransız melodramı seyredeceğiz havası estirmişti :)
Eğer aksiyon filmlerini seviyorsanız izlemelisiniz...Eğer sevmiyorsanız yine izlemelisiniz.Filmi aşağılayan yorumlara aldırmayın gerçekten güzel bir film.10/10
john travolta ... gercekten iyi bir oyunculuk sergılemiş... yatatılan wax karakteri akılda kalıcı tiplerden .. fılmın puanı cok az .. daha fazlasını hakedıyor .. on numarra bir aksiyon filmi. eksık yanlarını bulan arkadaslar bu konuda bizi bılgılendırsın lutfen ... ve puana gelınce tabıkıde 10 verıyrum .elimizde daha fazlası olmadıgı için .. bu filmi sinameda kacırdıgım ıcın uzuldum acıkcası ... kesınlıkle izleyın ...ıı seyırler ....
Bence süperdi.Aksiyon filmi sevenlere tavsiye ederim.96 saatte olduğu gibi aksiyon olmayan sadece birkaç sahne var.Tek kötü tarafı senaryo çok karmaşık değildi.Bu konuda sanırım Inception daha başarılı olacak :). Bunun dışında asla sıkılmazsınız ve verdiğiniz parayada üzülmezsiniz.
Aldığı puanı hakeden bir film. Tebessüm hiç eksik olmuyor yüzünüzden.Aksiyon umulmadık yerlerde birden başlıyor. Evet, film sizi içine almıyor tam olarak, senaryo çok güçlü değil ama kaliteli bir yapım en azından aksiyon sahneleriyle. Beğenmeyenler olabilir ama kesinlikle kötü bir film denilemez.