jonny-betul
14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
açıkcası bir iki sahneden baska hiçbir yer güzel değildi.hatta berbattı diyebilirimm.kimseye önermiyorumm.zaten film kısa sürüyo.ve çok basitt hiç ama hiç beğenmedimm.saçma sapan bir konu. kesinlikte tavsiye etmiyorum.para ve zaman kaybıı.
13 şubatta yani gösterime ilk girdiği günde kız arkadaşımla birlikte gittik, harika bi filmdi fazlasıyla gerildik filme hafiften gizem de katmışlar baya iyi olmuş, 3d olması sebebiyle izlediğim ve en etklilendğim gerilim filmi buydu kaza sahnesi ve balta sahnesi süperdi izleyin kesinlikle pişman olmassınız.
Jensen Acklesin hangi filmi olsa izlerim. Supernaturalda canlandırdığı Dean karakterine baya bi alıştığım için Tom rolünde kendisine pek alışamadım. Filme gelince fena sayılmazdı. 3 boyutlu olması da gayet iyiydi fakat fazlası değil. Konu sıradan ve zayıf olmasına rağmen balta sahneleri gayet güzeldi. Merak edenler görsün derim ama çok fazla birşey beklememekte fayda var.
Adı komikte olsa Amerikan tarihinin en iddalı korku filmi olarak gösteriliyor. Gerilim de diyebiliriz artık bu türe.Korkutmaktan çok fena halde geriliyoruz çünkü.Artık hepimizin aradığıa bu sanırım.ÇÜnkü hiç birşeyden korkmaz hale geldik(teknoloji lerledikçe)Bu yüzden çareyi milleti en gerçeğe yakın,akla yatkın şekilde (korkutmakta değil) germekte buluyor Amerikan sineması.Ve hatta tüm dünya sinemaları. Gelelim bu filme; 3 boyulu olması ve bu yüzden de dehşet sahnelerinin gerçekmiş gibi yansıtılmak istenmesi ve hatta yansıtılması sayesinde filmede birebir vahşete tanık olmak mümkün. Buna tanık olmak isteyenler Sakın kaçırmasın bu filmi ;)Ama daha ötesinide beklemeyin lütfen.Çünkü Oscar filmi değil bu.Bilinçli izleyiciler olalım artık.Değil mi ;) Balta sahnesi süper.Yapımcıların dahil herkesi favaorisi o sahne ;)
Bnce Süper bi fime benziyror Heleki oyuncuları... Jensen Ackles her izledigm filmndeden olsun dizifilminde olsun gerçekten oyunculuguna hakkını vererek oynuyor... Süper bi film olduguna eminim=)