Sevgililer Günü Katliamı 3D
    3,2
    Sevgililer Günü Katliamı 3D hakkında görüşlerin ?

kalpsiz
    kalpsiz

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    :) Sadece gülüyorum bu filme.
    huseyin3472
    huseyin3472

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Filmi Sinemada 3 boyutlu olarak izledim açıkçası çok değişik ve hoş buldum. 1983 yılın da 13. Cumanın 3. bölümünü 3 boyutlu olarak izlemiş ve tecrübe edinmiş korku filmi seven biri olarak filme hayran kaldım. o zaman ki 3 boyut teknolojisi ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var 1) şimdikinde çok net görüntü sanki filmin çekim yapıldığı mekanlarda bulunduğunuz hissine ve hatta neredeyse nesnelere elinizi uzatsanız tutanacak hissini yaratırcasına eğlenceli idi. Gözlüğü çıkardığınızda bulanık hafif renkli karıncalı bir görüntü var idi. 2) 1983 yılında izlediğimde ki his fırlatılan, sallanan nesneler sanki size geldiği hissini verip iki kaşınızın arasında gıdıklanma gibi tuhaf bir his yarattığını ve hatta korkudan sinema salonunda bir çok izleyicinin dayanamap gözlüğü çıkardığını gördüm. Gözlüğü çıkardığınızda bir asıl ve 2 tane gölgesi olan bir görüntü var idi gözlüğü taktığınızda 2 gölge ortadan kalkıp tek bir görüntü ve derinlik hissi veren bir görüntü var idi.

Bence filmin aldığı puan çok düşük oldukça emek sarf edilmiş kaliteli bir korku filmi ortaya çıkmış baştan sona kadar koltuğunuza çivileyen devamlı dinamik tutan gergin kılan bu filmin puanı bence 10
    cemcem-81
    cemcem-81

3 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Filmi torrentten indirdikten sonra bi merakla oturdum izledim.Sonuç olarak çok kötü diyebilirim beni hiç sarmadı Korku filmlerini çok severim ama bu çok basit olmuş.İzlemesinizde olur Vakit kaybı resmen
    djmagic35
    djmagic35

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Saçma sapan yorumlar yapmayın neymiş bilidiğin saçma amerikan filmiymiş bi sizler bi film yapında görelim her ne olursa olsun ortada harcanmış bi emek var biraz saygılı olalım.
    m-yasin88
    m-yasin88

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
    ben açıkçası 3d için gittim filme ama başrol oyuncusunu görünce iyi ki gitmişim dedim film belki sıradan bir korku-gerilim ama sahneler çok etkileyici üç boyut harika olmuş.....
    başrolde supernatural dizisindeki dean winchester yani jensen ackles(tom) oynuyor süper oyuncu iyi film çıkartmış...
    ysmbyrm
    ysmbyrm

22 Mart 2009 tarihinde eklendi
    ben iyi bir film olduğunu düşünmüyorum. bazı sahnelerin olması da filmi daha da basitleştirmiş. önerenler olmuş tabi zevk meselesi ama bence kesinlikle önerilcek bi film değildi
    karakartal-nese
    karakartal-nese

20 Mart 2009 tarihinde eklendi
    süper bi filmdi ama biraz erotikti,gitmek isteyenlere duyrulur
    nskmourinho
    nskmourinho

18 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Güzel diyen arkadaslar sanırım yeterince film izlememiş yüz tane böyle film izlemişizdir sanırım.3d gercekten güzeldi ama filmi vcd veye dvd olarak izlemek felaket olur 4/10 (3d kanaat notu dahil)
    semahos
    semahos

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Filme geçen hafta gittim.Aslında başka bir filme gidecektim ama sıradan olmadı kısmet bu filmeymiş.Filmi çok beğendim dersem yalan söylemiş olurum.Klişe bir korku filminden öteye gidememiş.Sonlara doğru güzelleştiğini söyleyebilirim filmin,ben katili baştan katil olamaz gözüyle baktığım için katil açık seçik belli olana kadar katilin o kişi olduğuna inanamadım.Hoş hala inanabilmiş değilim,film biterken bile bir yanlışlık olmalı diye umut ediyordum.Sonunu beğendim ama filmde saçma sapan sahnelerde yok değildi.Örneğin bir ablamız 10 dakika boyunca çıplak bir ordan bir oraya koşuşturdu.Yani sırf olsun diye böyle sahnelerin konulmasına karşıyım filmi ucuz göstermiş.Jensen Acklesin performansına diyecek yok.O olmazsa film izlenmeye değer miydi bilmiyorum
    nka626060
    nka626060

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Film bence çok iyi.İzlerken izleyiciyi sıkmayan güzel bir gerilim filmi olmuş devamını büyük bir merakla bekliyorum.
    omer-elcicek
    omer-elcicek

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    film konu olarak 5 para etmezdi ama 3D keyfi için izlemenizi tavsiye ederim topu topu kaç tane 3D film varki izlemenizde yarar var ;)
    Bülgan Y.
    Bülgan Y.

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
    filmi çok ta başarılı bulmadım.beklediğim gibi değildi açıkçası.konusu da basit.vasat bir film.tek özelliği 3 boyutlu oluşu.bu da filmi benim açımdan pek kurtarmıyor.
    black-or-white-angel
    black-or-white-angel

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
    En son kurşun sahnesi süperdi.Biraz fazla kanlı olsa da 3 boyutlu olduğu için izlemeye değerdi.
    basouekin
    basouekin

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
    o kız bizim okuldandı.Haberler saçmalıyor!
    tecavüz filmine gitseydi kız arkdaşına tecavüz mü etcekti?! evlilik filme gitseydi o zaman da evlencekler miydi?! o filme giden tek cem garipoğlu mu ?! neden tek o kız arkdaşını öldürüyor!.. bu güne kadar budnan daha kanlı filmler de gördük böyle saçmalık görülmedi. !!
    boyunayim
    boyunayim

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Hayyam Gariboğlunun yeğeni kız arkadaşını aynı bu filmdeki gibi doğradı. Böyle zararlı filmleri potesto ediyorum!