3,2
Sevgililer Günü Katliamı 3D hakkında görüşlerin ?
14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Finalinde, sürpriz barındıran, bu türü sevenleri sıkmayan bir filmdi...
28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Olumsuz olarak çok kanlı ölüm sahneleri içermesi dışında özellikle bence son yarım saati güzeldi.Katilin kim olduğu konusunda kararsız kalıyorsunuz ve sonunda da beklemediğiniz biri çıkıveriyor.Bildiğimiz filmlerden fakat izlenir.7/10
30 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
sevgililer günü ile alakası olmayan, saçma sapan senaryosu olan berbat bir film.
8 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Bir Teen-slasher filmi izlerken birazcık germeyi başarıyor ve egzantrik ölüm şekilleri görebiliyorsak yetinmemiz lazım.''My Bloody Valentine'' senaryo açısından alabildiğine sığ belki ama yukardaki iki unsur dolayısıyla kendini izletmeyi başarıyor.
6 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Sanırım 'Jensen Ackles' faktörü filmi bana beğendiren oldu..Bu aralar etrafta yapmacık saçma korku gerilimler dolaşırken bu film gayet güzel geldi..7,5/10
16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Tek kelime ile kötü. Filmi sinemalarda izleyenler en azından 3 boyut olayı ile kendilerini avutabilirler ancak filmi benim gibi vcd ile izlemişseniz bunda kendinizi avutacak birşey bulamıyorsunuz. Korku filmlerinin bütün klişerlerini kullanmakla kalmıyor birde kötü kullanıyor. Kısaca uzak durun.
23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
3d bir gerilim çok ilginç bi deneyim olacak...
25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
:) Sadece gülüyorum bu filme.
17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
konu sıradan fakat dehset sahneleri cok fecii korku-gerilim filmi sevenler için harika bir film özellikle 3d izleyince acaip keyif aldım..mutlaka izleyin dıorum.10/8 benden
24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film demek biraz abartı övgü olur sanırım,sadece 3D , o kadar.10/3
15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
3-D boyutlu olmasa çekilebilecek veya seyredebilecek bir film değil. Vasatın bayağı altında oyuncular çok amatör ve basit filmi sadece 3-D boyutlu sahneler kurtarıyor.
11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
böyle abuk filmlerin neden devamı gelir anlamam sonundan anlaşılan ikisi üçü gelicek bu filminde ve tabiki her yapılandan ilkinden daha berbat olucak...
16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
korku filmi severler bayılacak Sevgililer Günü Katliamına.3 boyutlu olması kendinizi kurban gibi hissetmenizi sağlıyor neredeyse...kazık sahnesi ve kurşun sahnesi unutulmayacak türden.kaçırmayın
17 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filme geçen hafta gittim.Aslında başka bir filme gidecektim ama sıradan olmadı kısmet bu filmeymiş.Filmi çok beğendim dersem yalan söylemiş olurum.Klişe bir korku filminden öteye gidememiş.Sonlara doğru güzelleştiğini söyleyebilirim filmin,ben katili baştan katil olamaz gözüyle baktığım için katil açık seçik belli olana kadar katilin o kişi olduğuna inanamadım.Hoş hala inanabilmiş değilim,film biterken bile bir yanlışlık olmalı diye umut ediyordum.Sonunu beğendim ama filmde saçma sapan sahnelerde yok değildi.Örneğin bir ablamız 10 dakika boyunca çıplak bir ordan bir oraya koşuşturdu.Yani sırf olsun diye böyle sahnelerin konulmasına karşıyım filmi ucuz göstermiş.Jensen Acklesin performansına diyecek yok.O olmazsa film izlenmeye değer miydi bilmiyorum
5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Heyecanla bekliyorum...