Beklentilerimin altında olan bir film olmasına rağmen çok kısa bir süre içinde olsa Filmde İstanbulu görmek çok hoşuma gitti.Kaliteli bir film ama çok kısa, filmin süresi biraz uzun tutularak filmde daha çok olay geçebilirdi diye düşünmektetim.İzlemek isteyen arkadaşlara iyi seyirler.. 10/6
filmi çok beğendim tabi bunda Catherine Zeta Jones hayrını olmamında bir payı var :) romantik-komedi türü sevenlerin sıkılmadan izleyecekleri bir film.Filmde istanbuldan küçük de olsa bi görüntü olması beni ayrıca mutlu etti :)
Catherine Zeta Jones u özlemiştik. Bu film iyi oldu onu daha yakından görebildik!Film de yaşlı kadın genç erkek aşkıanlatılıyor. daha önce de alışık olduğumuz bir konuydu yalnız bu kez genç adamın çok istemesine rağmen yaşı geçkin sevgili bu aşkta tereddüdler yaşıyor.Hızla başlayan konu örgüsü filmin ortalarında yavaşlıyor ve sizi boğma noktasına geldiğinde bitiyor. Siz de derin bir oh! çekiyorsunuz...
film iyi, kötü asla diyemem, filmin eksiği konuya balıklamasına dalıyor, bu kadın ne ara boşandı,ne ara iş buldu, ne ara bakıcısı oldu anlamıyosun, yani anlıyosun ama çok es geçilmiş yerler war..ewet belden aşağı konuşmalar çoktu, hatta o konuşmaları yapanların çocuk olması bayağı şaşırtıcıydı ama çocuklar çok sewimliydiler.. nasıl rol yapıolar o yaşta hala anlayabilmiş değilim=)Istanbul ve Saadeti görmek cidden hoştu, keşke Saadetin gözlerini yakın plan alsalarmış=) ..***..
Romantik filmlerden hoşlananın beğeneceği bir film. ben çok beğendim severek izledim. sinemada izledim ama dvdside alıp izlerim. Neye göre beğenilmiyor anlamıyorum yada beklenti ne.. neyse bence guzel bir film istanbulun gozukmeside ayrı bir hoşluk..
Çok başarısız bir geçkin kadın/genç erkek aşkını (!) anlatan yahut anlatmaya çalışan bir film. Senaryo ve Kurgu çok kötü. Filmin tek sürprizi filmde iki dakikalık boy gösteren sinema oyuncumuz Saadet Işıl Aksoy.
sadece catherine zeta jonesu izlemek isteyenler gidebilir, onun dışında bişe yok filmde, ayrıca film kadrosundaki türk oyuncu "saadet" şaka değil 5 snlik bi cafe sahnesi var..
film güzeldi özellikle son kısmı sanki ıssız adam filminin son sahnesini andırdı o anlamda ilginç hoş bi andı benim için ayrıca istanbul sahneleri yine filme güzel bi ayrıntı katmış bizler için tabi, izlenilesi güzel bir filmdi...
Evet enteresan olmuş o 5 yıl arada yapılanlar üst sınıfa geçme,dünya turu..Fakat güzel tesadüfler olabiliyor hayatta filmde bunu göstermiş bize.Keyifli bir çift olmuş Jones ve Bartha.. 10/8
çok güzel bir film.catherine zeta jones çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor.soyunmam sevişmem demiyor.bunlar gerçek oyuncular.türk yıldızlar bir kocaya sığınıp bizi yıllarca aldattılar.saadet ışıl aksoyun da film de görünmesi hoş olmuş.beni tek rahatsız eden husus gizli bir siyonizm propagandası yapılması oldu.filmi herkese tavsiye ederim.çok traji komik bir film olmuş.