4,2
Gran Torino hakkında görüşlerin ?
12 Mart 2009 tarihinde eklendi
Epeyce klişe. Sürekli laf yarıştıran huysuz ve güya ırkçı adam...doğulular iyi ya da kötü! Siyahlar kötü. Beyaz, kötü olsa da iyi! Savaşta çekik gözlü öldürmüş amerikalı, bir ayağı topraktayken bile günahlarından arınacak ve kahraman olacak bir yol buluyor.Kendi torunu ve çocuklarına siz kötüsünüz derken de, Beyaz yine Beyaza haddini bildirerek kahraman oluyor.Irak-Afganistanlıları da ileride filmlerde kurtarırlar ve şimdiyi aklarlar.Ne güzel davaymış yahu!
12 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filme kötü diyenlere katılmıyorum bence de çok güzel bir film.
10 Ekim 2013 tarihinde eklendi
bence gayet iyi bir film di. veletlerin anlayabileceği bir film değil o yüzden olumsuz yorumlar yapılmış olabilir.
7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Klişelerle dolu,kötü senaryo,kötü oyunculuk,sıkıcı boş diyaloglar. Nerde affedilmeyen nerde iyi kötü çirkin nerde milyonluk bebek..Yaşlı kurt gider ayak hayal kırıklığına gark ediyor..Üzgünüm Clint dost acı söyler..
12 Mart 2009 tarihinde eklendi
tüm bu tartışılanların yanı sıra imdb 8.3 almış ve sıralamada ilk 83e girmiş bir film beyazperde puanı sadece 7.5 oylamalar düşündürücü :S
6 Mart 2009 tarihinde eklendi
İz bırakan bir film. Kesinlikle izlenmeli
4 Mart 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izldigim en iyi filmdi braz yavas ve uzundu fakat sırf o etkileyici sonu icin bile izlenirdi 10/10
15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Allahım bu insanlar ölmesin..harika bir iş çıkarmış..oyuncu olsaydım onun yanında köle gibi çalışırdım bana birşeyler bulaştırsın diye..ustalık,mükemmelleşmek bu demek olsagerek..harikaydı..filmin bittiğine inanamadan bitti..
20 Mart 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi..
31 Mart 2009 tarihinde eklendi
geçen cumartesi zor bela,bornova parkta izledim,tüm izmir sinemalarından gösterimi kalkmış,bu kadar güzel bir filmin gösterimden çok kısa bir zamanda kaldırılması ilginç,kaçırılmaması,mutlaka izlenmesi gereken bi film...özellikle final sahnesi...;)
31 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle şahane bir filmdi. İzleyin, izlettirin. Filmi beğenmeyenleri, durağan diyenleri buradan esefle kınıyoruz :)
9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwooddan müthiş bir yönetmenlik, oyunculuk ve senaryo... 2009 a damga vuracak filmlerden birisi.. diger karakterlerde çok iyi oluş..Örnegin filmdeki Sue karakterinin ilk sinema deneyimi fakt çok iyi oynadı..
12 Mart 2009 tarihinde eklendi
işte biz sadece böyle güzel filmlere camur atatrız adam bir efsane en azından ismine veririm 10 puanı görmeye deger güzel bir film tavsiye ederim
18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten iyi bir film. Ancak son sahnede arabanın içinde yam yam da olmalıydı:)))
24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Biraz ağır olması değerinden bir şey kaybettirmiyor...