Gran Torino
4,2

igo35
igo35

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
geçen cumartesi zor bela,bornova parkta izledim,tüm izmir sinemalarından gösterimi kalkmış,bu kadar güzel bir filmin gösterimden çok kısa bir zamanda kaldırılması ilginç,kaçırılmaması,mutlaka izlenmesi gereken bi film...özellikle final sahnesi...;)
n9ahm
n9ahm

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sıkıcı başlayıp, sizi içine çeken bir öykü.. bence süper bir film, belki de eastwoodun en iyi filmlerinden biri de olabilir.. bence mutlaka izlenmesi gereken bi film, vakit kaybı asla olmaz!!
denizalticevdet
denizalticevdet

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri. Biraz ağır olması değerinden bir şey kaybettirmiyor...
ottomana73
ottomana73

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
iyi kötü çirkin den beri hala sinemaya meydan okuyor TEK kelimeyle mükemmel
Jannisary
Jannisary

29 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Clint eastwood un oyunculuğu harika. film konu olarak yavan bir konuya sahip olmasına rağmen, bir çok noktadaki farklı işlenişler filmi cazip hale getiriyor. izlenilmesi gerken bir film.
hayko888
hayko888

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
Tam bir sanat filmi ama sanat filminden anlamayanlar çok yorum yaparlar biraz kendinizi geliştirin arkadaşlar film gayet güzel tavsiye ederim özellikle müzikleri ;)
ilginyildiz
ilginyildiz

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
izleyin derim...
ugurakkas
ugurakkas

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film. Çok hareketli değil ama gerçekten akışı çok güzel. Çok fazla heyacan beklemiyorsanız izlemenizi tavsiye ederim.
regasus
regasus

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
harika ötesi bir film. eminim herkes çok sevecek. süperr.
34federal25
34federal25

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Aslında filmin ortasında dramatik bir veda kokusu veriyor..Dramatik evet,yalnız burada filmin sadece müzik yönünden zayıflığı dikkatimi çekti..

Konu akışı ve Amerikan günlük hayatının belki de acımasızca işlenişi son derece güzeldi..Sonuç olarak ne dersek diyelim o bir Clint Eastwood filmi değil mi? :) Kesinlikle izlenmeli..

Akılda kalan replik My Gran Torıno...