sd-78
12 Mart 2009 tarihinde eklendi
Epeyce klişe. Sürekli laf yarıştıran huysuz ve güya ırkçı adam...doğulular iyi ya da kötü! Siyahlar kötü. Beyaz, kötü olsa da iyi! Savaşta çekik gözlü öldürmüş amerikalı, bir ayağı topraktayken bile günahlarından arınacak ve kahraman olacak bir yol buluyor.Kendi torunu ve çocuklarına siz kötüsünüz derken de, Beyaz yine Beyaza haddini bildirerek kahraman oluyor.Irak-Afganistanlıları da ileride filmlerde kurtarırlar ve şimdiyi aklarlar.Ne güzel davaymış yahu!
Tam bir sanat filmi ama sanat filminden anlamayanlar çok yorum yaparlar biraz kendinizi geliştirin arkadaşlar film gayet güzel tavsiye ederim özellikle müzikleri ;)
kötü film arkadaşlar buna benzer yüzlerce film var. artık sıkıldık bu tarz filmlerden. tek başına kahramanlık falan filan. milyon dolarlık bebek nerede bu nerede 4 puan bile alamaz bu film
Bu filmi izlemeden önce yorumları okumuş olsamda bu kadar iyi olacağını düşünmüyordum..izledikten sonra keşke daha önce izleyebilseydim demeden yapamadım.. ama keşke sonu böyle olmasaydı :)
bu filmin 7.4 puanda olupta watchmen filminin 7.8 lerde bulunmasına hiçbir anlam veremedim. Film tek kelimeyle muhteşemdi. Bir dram filmi olmasına ve biraz ağır ilerlemesine rağmen bir film bu kadar mı akıcı olur, bu kadar mı izleyiciyi filmin içine çeker. Clint Eastwood a söyleyecek söz bulamadım. Döktürmüş demek az kalır. Ayrıca filmdeki diyaloglar zaman zaman yüzünüzde bir tebbessüm bırakacak ve finali ... Tek kelimeyle gidin izleyin arkadaşlar , pişman olmayacaksınız.........
fazla abartmaya gerek yok eğer ki film clint eastwood filmi olmasaydı sinemalarda dahi gösterilmezdi... sıradan bir kenar mahalle yasami ve 80ine merdiven dayamış bir ihtiyarın pişmanlıklarla dolu hayatı. izlemeyin demem ama mecbur değilsinizde.
süper bir filmdi. arkadaşlar bu filmin il başında hani warner bros görselinin çıktığı anda bir müzik başlıyo o müziğin adını bilen varmı ? bilen varsa lütfen yardım etsin.
Clint baba bir kez daha şaha oynuyor.Bu sene çektiği iki filmde birbirinden güzeldi fakat Gran Torino yu kat kat daha iyi buldum.Muhteşem bir kurgu, kurguyu geçtim bu kadar deha bir konu işleyişi olamaz.Yaşına rağmen muhteşem karizmasıyla izlenmezse olmazlardan.Tek kelimeyle ustacaydı.9/10
Klişelerle dolu,kötü senaryo,kötü oyunculuk,sıkıcı boş diyaloglar. Nerde affedilmeyen nerde iyi kötü çirkin nerde milyonluk bebek..Yaşlı kurt gider ayak hayal kırıklığına gark ediyor..Üzgünüm Clint dost acı söyler..
Bu filmin kesinlikle oscar ile ödüllendirilmesi lazımdı.Bence Milkteki Sean Peanden çok daha iyi bir performans göstermiş Clint Eastwood.Muazzam bir başyapıt bence. 10/10