sergioleone-2
8 Ekim 2014 tarihinde eklendi
Filmin bu kadar kısa sürede bazı sinemalardan kalkmış olması çok ilginç, demek ki izleyici bulamadı. Son yıllarda iyi filmden anlayan sinema izleyicisi azalmaya başladığının kanıtı gibi.Clint Eastwooddan boş film hiç çıkmadı daha. Yönettiği tüm filmler izlenebilecek kalitede, bazıları dört dörtlük.
Sıkılmadan izlediğim sayılı filmlerden Gran Torino, çok da hoş bir mizah anlayışı var filmin, Bi haftasonu arkadaşlarınızla gidebileceğiniz hoş bi film. ben 7 veriorum
ilginçtirki filmde ne özel efekt war ne aksiyon sahnesi war ama inanılmaz bi şekilde zman geçiyor...anlamış değilim nasıl bir senaryodur nasıl bir akıcılıktır gerçekten mükemmel 10/10
Filmde özel bir şey yok. Yani ne mükemmel ötesi özel efektler, ne vurucu bir hikâye, ne de yıldızlar topluluğu. Hatta oyuncuların çoğunun tecrübesizliği kameraya feci şekilde yansımış.Ama Clint Eastwood öyle bir oyunculuk, öyle bir yönetmenlik koymuş ki ortaya; film yukarıda saydıklarımın hiçbirine ihtiyaç duymamış.Güzel filmdi gerçekten... İzlediğime memnunum
Filmin afişine bakınca bir dövüş filmi konusunu okuyunca da sıradan bir film diye ızlemek ıstememıstım fakat ii ki seyretmişim! 10 puanlık bir filmdi. bir çok klişeleşmiş aşk filminden de daa duygusaldı.Clin Eastwood hem oyuncu hem de yönetmen olarak çok ii bir iş çıkarmış. Mutlaka görülmesi gereken bir film...