bu adama biri dur demesin :) daha göstereceği çok şey var. film olağan üstü olmuş her zamanki gibi teknolojiden yani gösterişten uzak ama gösterişi yeterince yüksek yaptığı bir film olmuş. filmdeki mesajlar kesinlikle çok özel. herkes izlesin ve tavsiye etsin herkese iyi seyirler 10/8
Allahım bu insanlar ölmesin..harika bir iş çıkarmış..oyuncu olsaydım onun yanında köle gibi çalışırdım bana birşeyler bulaştırsın diye..ustalık,mükemmelleşmek bu demek olsagerek..harikaydı..filmin bittiğine inanamadan bitti..
clint eastwood nasıl bir adamdır böyle ya 10 numara oyunculuk ve 10 numara film başyapıt değil elbet ancak gerçek insanlar ve gerçek duygular üzerine izlenmeye kesinlikle değecek bir film
Filmi izlemeden önce yeni bir klasik olduğunu duymuştum fakat filmin ilk 1.5 saatinde böyle birşey olduğunu düşünmedim daha çok sade güzel bir clint eastwood showu gibi geldi ve gene de güzel zaman geçirdim fakat son yarım saat neden klasik dendiğini anlamadım sonu ve anlamlılığından çok kendine has bir duygusu olan,özel bir film...belki de yaşlı clint amcamıza bir veda filmi neyse uzatmayım has sinema severler kaçırmasın! 10/10
Eastwood çok başarılı bir film çıkarmış. Kendisinede bu yakışırdı. Ben çok beğendim herkesin izlemesini tavsiye ederim ama bu filmin bu kadar düşük puan alması gerçekten çok ilginç...10/9
amerikancı propagandalarını bir kenara bırakırsak çok sağlam bir drama. clint eastwoodun müthiş performansı var ve filmin finalide dramatik ve etkileyiciydi. genel olarakta akıcıydı. 8/10
Kesinlikle iyi bir film,anlatımı kuvvetli,Eastwood rolunün hakkını tabiiki vermiş.Fakat farklı yada çok etkileyici bir film olduğu da söylenemez,klasik bir finale sahip.10/7
huysuz, eski kafalı ve yalnızlıgı seven bi insanın nasıl degistigine örnek olucaksınız. tek kelimeyle harika 10/10bu puanın haketmiyo eminin hareketli bi film olsa 9 gibi bi puanda olurdu