Padme_Amidala
16 Eylül 2015 tarihinde eklendi
filmin altında yatan psikolojik sebeplerin, mesajların, gerçeklerin irdelenerek izlenmesi seyirciye ayrı bir zevk veriyor! filmi bu şekilde izlemeyip düz bir gerilim filmi olarak algılamak yanlış ve eksik olur! günlük hayatta başımıza gelen aksaklıklar,olumsuz tesadüfler, kader denecek kadar kusursuz bağlantılarla filmin akışı mükemmel olmuş..oyuncular da rollerinin hakkını vermiş ve sanki filmi yaşıyor gibi oynamışlar!sadece başrol değil bir şeyler arama,kaçma, kovalama, takip etme her oyuncuda görülüyor..beğenerek izledim ve tam puan verdim..gerek konu,gerek yönetmen,oyuncular ve filmdeki her şey dört dörtlüktü..izlememek hata olur bu filmi..
Basrol oyuncusu rolunun hakkini cok iyi vermis.Holivut simdi 2 unlu aktor koyar filme allar pullar basarda reklami surer piyasaya fakat bu kadar iyi olacagini tahmin etmiyorum..8.5/10
arkadaşlar hollymod allar pullar diyosunuz ama bu film türkiyede gösterime girmeden önce filmin haklarını satın almıslar ve cekimlere başlanmıs bile yani hollywood filmi yapmaya başlamıs.....ben demiştim demeyi ne kadar seviyosnuz yaa...
Sağlam konusu, enfes oyunculukları ve usta işi yönetimi ile kült bir gerilim örneği, Chaser... Beyazperde de uzun bir süre yokluğunu çektiğimiz, iyi konulu sağlam gerilim filmleri neredeyse yok artık.. Bir birinin aynısı vasat Abd yapımı filmler hüküm sürmekte.. Yükselen Kore sineması ise İntikam üçlemesi ile özellikle de OldBoy ile adeta patlama yapmıştı.. Yine G.Kore imzası taşıyan bu yapım ilk andan itibaren Kült Memories of Murder havası veriyor seyirciye, sağlam konusu ile bu başyapıtın önüne geçtiği bile söylenebilir.. Benim için her zaman en sevdiğim 60 film arasında yer alabilecek, tam anlamıyla kült bir gerilim örneği olan Chaser, beyazperde de pek de göremediğimiz filmlerden.. 'recep ivedik' fan kitlesi hariç, tüm sinema aşıklarına şiddetle öneririm...
Boşuna burun kıvırmayın,yarın öbür gün holivud bu filmi biraz allayıp pullar ,sonra da bize izlettirir.Biz de gelir buraya aslında G.Koreye ait olan bir filmin Holivud versiyonuna 'harika,mükemmel' diye yorum yaparız.Kimse kusura bakmasın !!Bu filmi izleyecekseniz bu haliyle izleyin.9/10
Sinema izleyicisinin alışık olmadığı bir türle karşı karşıyayız.. Seri katil filmlerine tersten bakan sürükleyici ve bir o kadar da gerçekçi bir film.. Kore sinemasının güzel bir örneği..Filmin gerçekçiliğine kesinlikle dikkat çekmek gerekir.. Özellikle kavga sahnelerindeki mücadele içersinde kendinize yer buluyorsunuz adeta.. Sokaklarda filmin karakterleri ilerlerken sizde o sokaktan geçiyor gibisiniz..Amerikan filmeleri izlemeye alışmış olan bizler, her zaman bizim polisimizi Amerikan polisiyle kıyaslar, eleştiri yağmuruna tutarız.. Gelin görün ki Kore polis teşkilatını görünce Bizim polis teşkilatı ne kadar mükemmel geldi anlatamam..Film içerisnde saçmalık çok fazla, hukuksal, bürokratik bir çok saçmalığı, belediye başkanına atılan bir dışkı ile kapatmaya çalışsalarda inandırıcı olduğunu söylemek güç..Oyunculuklar ve yönetmen başarılıydı.. Genel olarak keyifle izlenebilecek, ama korece dilinin başıboşluğu içersinde sıkılanacak bir film.. Bu türü sevenler kaçırmasın..10/8..
sıkmadan kendini izlettiren baya iyi bir film.oyunculuklar çok iyi. valiye yapılan harekete çok güldüm. aksiyon ve merak film boyunca devam ediyor.bence kaçırmayın.
filmin esprisi sürükleyiciliğinde...izlerken haz alınan bi film. oyunculuk süper. Yönetmen bu filmden daha güzel olan başka bir kore filmi olan 'memories of murder' filminin çekim tekniklerini birebir uygulamış. 8/10
'Frozen' dan sonra izlediğim en saçma ikinci film bu hafta...Filmin esas çocuğu(katil)bir hayli garip!Lakin tek olumlu yani yaptığını itiraf edebilmesi..Kokuşmuş polis teşkilatına diyecek kelam yok zati,teker teker anlatacak gücüm yok;çünkü filmi izlerken bir hayli yoruldum(sövmekten)...Eski dedektif rolündeki adamın mücadelesi iyiydi;ama dar sokaklarda koşuşturmaktan başka bişey yapamadı garibim...Vel hasıl,güney kore yapımlarını sevdiğim halde beyazperde de izlenilecek filmler kategorisine girmiyor bana göre,boş zamanınız varsa evde izleyin derim,benden en fala 10/6 alır..selametle:)
Yine her zamanki gibi inanılmaz bir senaryo ve fikir yine korelilerden...Bence bu adamalar yazsın biz Türklere versin senaryolarını biz çekelim aralardaki bazı muahbbetler çok sıkıcı,sanırım adamların tam kültürünü bilmedigimizden ama mutlaka izlenmesi gereken bir film..108