küçük , büyük herkesin kendinden birşeyler bulacağı hoş bir film. Kahkahalar atmasanız da yüzünüzde bir gülümseme bırakıyor bittiğinde.. 6 - 6,5 puan arası bir yerde
mükemmel bir film olmuş. büyük küçük herkesin izlesi gerektiğini düşünüyorum. 21 yaşındayım ve işte ben de böyle bir çocuktum dedirtti bana. çocukların yaşıtlarını anlamasını büyüklerin de çocukluğunu hatırlamasını sağlayan bir film.günümüze çok yakın. asla saçmalamışlar bu ne böyle dedirtmiyor film. öyle ki sanki yaşamımızdan bir parça.annelerin çocuklarını anlamasını sağlayacak. hiç olmassa onların ne düşündüğünü onların ağzından dinlemiş olacak.oyunculuk da güzeldi çocuklar çok şirin muhakkak izlenmeli.İyi Seyirler. prenseus!
Bu puanlamaları film vizyona girmeden diğer üyeleri yanıltacak şekilde verenleri kınıyorum. Çok başarılı ve yaşam adına güzel mesajları olan başarılı bir filmdi.