Kan Gölü
    3,3
    Kan Gölü hakkında görüşlerin ?

yasarnoyan
    yasarnoyan

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Histeri filminden daha güzel ve anlaşılabilir bir film olduğu kesinde , en azından sonuda birazcık izleyiciye aktarılsaydı daha iyi olcaktı diye düşünüyorum .. Kadın öldümü , son bir kezde olsa ordanda kurtuldumu yine , hiçbir şey net değildi ... Sadece bağırışlar duyduk finalde o kadar ... Ama oyunculuklar konusunda filmin başrol oyuncusu olan Kelly Relly kesinlikle hayatının en güzel rollerinden birisini canlandırmış.. Ayağına batan o cismi çıkarırkenki surat ifadesini bile görmek bu dediğimi doğrulayacaktır .. İzleyiciyi germeyi ve rahatsız etmeyi başaran filmlerden biriside bu .... Yinede arkadaşlar gerilmek ve rahatsız edici bir filmmi izlemek istiyorsunuz ne bu film nede Histeri Soldaki Son Ev filminin yanından bile geçemiyorlar .. Saygılar .......
    orki56
    orki56

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Gerilim unsurunu yeterince verebilen bir çalışma olmuş.İnsanların nasıl değişebildiğini de görebiliriz bu filmde.Rolünü çok iyi yapan ingiliz çocuğa haddini bildiresi geliyor insanın.Gerilmek istiyorsanız seyredin derim,7,5/10
    sucerler
    sucerler

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    vasat bir film..
    gaye-asya
    gaye-asya

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    film gerçekten güzelmiş gibi başlayıp sizi hayal kırıklığına uğratarak bitiyor.filmden beklentilerinizi alamıyorsunuz. sadece saçmalaıktan ibaret diye düşünebilirsiniz.evde izlenebilicek bir filmm.
    Chev
    Chev

Basit bir tv filmi..Fazlası değil.6/10
    betyl
    betyl

19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Bence çok güzel bir filmdi. Etkileyiciydi, özellikle çiftin tatil anlayışına çok yakın tatiller seçen bir ailede yaşadığım için de geleceğe dair korkmadım değil... Ama yine de adamın çocuklara bulaşmasına deli oldum. :Dİzleyin kesinlikle, korku filminin içinde çok nadir güzel duygusallıklar bulursunuz, bu filmde fazlasıyla var. Hatta bir yandan 'kaçın' diye içten içe feryad ederken öte yandan ağlayabiliyorsunuz. Değişik...10/7
    akpolat28
    akpolat28

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Film beklentileri karşılamıyor.Sinir olmak istiyorsanız izleyin derim.Kötü bir son.İzleyiciye istediğini vermiyor.
    sari-gc
    sari-gc

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    en son sahnede içimdenbu kadın burdan da kurtulurdedim ama olmadı...o kadar çabası boşa gitti.
    ferdo33
    ferdo33

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    çok boş film,sinirlerim fazla bozulmadı,öyle geren bir sahnede yok zaten atı üstü 3-4 kişi öldü oda saçma sapan ancak kızın oyunculuğunu beyendim,filmin sonuna gelince ancak bu kadar saçma biterdi.
    judkins
    judkins

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Funny games ve Blair cadısını karma yap,topla; karekökünü al=Leden lake=6/10
    onurtelli
    onurtelli

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar öncelikle söylemeliyimki gerildiğimi bu kadar çok hissettiğim bir film daha bilmiyorum beklenen son olmuyor ama film hakkını veriyor
    Tayfun O
    Tayfun O

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    İnanılmaz. İnanılmaz. İnanılmaz. Amerikan gazetelerindeki film eleştirmenleri kadar basit görünüyor olabilirim ama son yıllarda izlediğim en muhteşem korku filmi. Bir yanıyla Testere gibi.. Diğer yanıyla da Funny Games.. Gidin siz karar verin. Ama mutlaka gidin.
    erdost
    erdost

14 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    hala sinirliyim!...o derece film...
    kad44
    kad44

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Film güzeldi,fakan sonu kötü bitti.Zaten bütün filmler iyi sonla bitecek değil.
    gurtukan
    gurtukan

9 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    Sıradan görünen bir konuyu çok güzel işlemiş bir film Eden Lake. Seyrederken iliklerinize kadar işlenen heyecan ve gerilimi güzelce yedirmiş ama toplumsal mesajlar vermeyide ihmal etmemiş. Sinemada seyretmeye değermi bilmem ama bir şekilde mutlaka seyredilmesi gereken bir film. Türünün çarpıcı örneklerinden biri 8/10