güzel bir filmdi ben etkilendim...şu ana kadar hiç bir korku filminde AĞLamamıştımm...fakat bu filme öyle sahneler varki...izlenmenmesini öneririm...gençlerdeki şiddet biraz abartılmış olsada güzel bi şekilde vurgulanıyor...
İngiliz yapımı filmde gerilim dozu yüksek ve bolca kan var.Hafta sonu kaçamagı için bir göl kenarında kamp yapmaya giden iki sevgilinin kabusa dönen günleri üzerine kurulmuş.Konu itibariyle klasik gelebilir ama 80in bu unutulmaz korku gerilim tarzındaki filmlerini özlediyseniz tam size göre.Çoçuk oyuncular oldukça başarılı.Bazı sahneler gereksiz bir abartı olsada,bu tarzdaki filmlerde her zaman bir şeyler eksik kalır.O yüzden çok detaycı olmamak lazım.Yoksa filmin zevkinden mahrum kalırsınız.Ben sonuç olarak beğendim.Filmin sonu rahatsız edici bir şekilde bitmeside hoşuma gitti.Tarzının hayranlarını tatmin edecektir.
İngilteredeki şiddet yanlısı yeni nesil ile ebeveynlerine güzel bir gönderme yapan başaRıLı bir fiLm oLmuş.. ( 7 puan )Sıradan bir konudan bu kadar etkileyici bir film çıkaran ekibi kutlamak geRek..Filmin sonunda ebeveynlerin verdiği kararlar ile vermek istediği mesajı izleyene ulaştırsa da şahsen ben dondum kaldım.. nasıl bir sondur bu yaa ?? bu kadar da olmaz dedirtiyor inSaNa..
gerilim dozu yüksek olan bu film baştan sona sizi diken üstünde tutuyo.final ise çarpıcılıktan uzak pat diye bitiyo:S iyi bir film mi diye sorarsanız.gerçekten iyi:)
Film sona erdiğinde öfkeden mideme kramp girmişti. gerçekten konu basit gibi görünüyor. ben etrafımdaki herkese tavsiye ettim filmi. en önemlisi de; film size "ordaki ben de olabilirdim" i düşündürüyor. filmi izlerken bazen hırs ve öfkeden deliye döndüm, bazen de bu çifte yapılanları izlerken nerdeyse ağlayasım geldi. yönetmeni tebrik etmek lazım. bu kadar basit bir konu bu kadar mı güzel ve etkileyici anlatılır...bravo bravo bravoo diyorum !!!
filmi izlerken sizin içinizde nefretle doluyor gençler rollerini iyi yapmışlar jennyin bir kaçını haklamasına iyi bişey değil ama insan oh olsun diyor tabi filmin daha farklı bitmesini isterdim sonunda biraz siniriniz bozulabilir
Sonuna dek diken üstünde izlenilen bir film olmuş, güzel evet geriyor izletiyor fakat denildiği üzere biraz sinir bozucu, belkide bu özelliğine borçluyuz zevk almamızı.7/10
steve ve jenny çifti yeni evlenmiştir,kent hayatından sıkılıp kafalarını dinleyecek sakin bir yerlere gitmek istiyorlardır steve jennyi eden gölüne götürür.çift eden gölünün sahilinde dinlenirken 6-7kişiden oluşan bisikletli grup yüksek müzik dinleyerek çifti rahatsız eder.steve ve jenny geceden sonra sabah kahvaltısı için şehre ineceklerdir ama arabalarının lastikleri patlamıştır steve çocuklardan şüphelenmektedir,brett adındaki çocuğun evinin yakından geçerken bisikletlerini görür ama bişey yapamaz.tekrar sahile döndüklerinde çantaları çalınmış ve arabalarıda ortada yoktur(çocuklar çalmıştır) çocukları bulan steve ve jenny arabanın anahtarını,telefonlarını ve cüzdanlarını geri ister ama brett adındaki çocuğun köpeğini steve yanlışlıkla öldürür bundan sonra grup bu çifti yakalamaya ve öldürmeye çalışırlar...james watkinsin yönettiği başrollerde michael fassbander ve kelly reallyin oynadığı gerilimi had safhada bir film, konusu klişe gelsede izlenilebilir bir film...
bu filmdeki bitch kuruları gerçek bir soysuzlar çetesi.filmin sonun getirmekte zorlandım.film bile olsa insan bu yapılanlara tahammül edemiyor.en azından içlerinden bazılarının hakettiğini bulması içinizi soğutuyorsa da burada yaşananların gerçek dünyada da olduğunu düşünmek bile insanı ürpertiyor.
Aşırı derecede rahatsız edici bir film kan gölü.Yaşları 12 ile 16 arasında değişen bir grup bisikletli çocuğun iki yetişkin çifte yaptıkları korkunç işkenceleri anlatan filmimiz,gerçekçi ve gerilim yüklü sahneleriyle izleyini dehşete sürüklüyor.Türünün belli başlı klişelerine başvursa da,son zamanların eli ayağı düzgün gerilim filmlerinden biri.Çocuk oyuncuların performansı fazlasıyla etkileyici.Karamsar finali de unutulmamalı.Sonuç olarak sinir sistemi hassas biriyseniz filminden uzak durun,daha iyi.Bu kez şiddet çocuklardan gelecek.Onlar birer masum melek değiller.Şiddetin her yaştan insan için aynı olduğuna dair sıkı bir psikolojik gerilim.Gerisi size kalmış...
filmin puanı gerçekten düşük, sayfayı açtığımda ilk dikkatimi çeken şey o oldu. sıradan bir korku filmi, her yerde izleyebileceğimiz tipten, ama bu daha güzeldi, fazlasıyla realiteye dayanıyordu. en azından insan yiyen evrim geçirmiş canlılar ya da basit bi kurguya dayalı psikopat tek bir katil yoktu. ben filmi beğendim, gerilim başlığını hakediyor, oyunculukları da gayet iyi, ama söylendiği gibi sonu biraz bulanık olmuş. 7.5/10