deckard76
14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Son derece sürükleyici,çarpıcı ve bir o kadar tüyler ürpertici gerilim.İzlerken genç denilen insanların bu kadar canavarlaşması akıl almıyor.Amerikan tarzı gerilimlerden farklı olarak abartıya kaçmadan gerçekçi davranan yapım karakterlerine ve seyircilerine mutlu son bile sonmuyor.Çünkü bu kadar işkence,ölüm ve vahşet sonrası hikaye ancak bu kadar çarpıcı sona erebilirdi.Ben çok beğendim.İnglizler Descent filminden sonra gerilimde iyice ustalaştılar.Sağlam gerilim isteyenlere özellikle sinirleri sağlam izleyicilere önerilir.
Bu tarz film binlerce bulunur.İzlemeden önce bu sebepten dolayı önyargılıydım ama umduğumdan fazlasını buldum.Başından sonu kadar geren bazı klişeleride ters çeviren bir film olmuş 6/10
Bu filmide bu siteden 3 arkadaş ile birlikte bizde izledik..Üstelik ben önerdim bu filmi izleyelim diye..Okadar kötü değil Sonu biraz farklı bitiyo ama Film mantık Hatası dolu..Telefonun kadının elindeyken çekmeyip çocukların elinde çekmesi bizi delirtti adeta:) ama can sıkıntısında izlenilebilir..10/7
çok klişe olmuş bir senaryoydu yine.tatile gidilir. yer ıssızdır. çevrede sapıklar vardır ama kimse aldırmaz eğlenmeye devam edilir... hepsi ölür..seyirci: ' hakettiniz' der.. film biter.bu filmde ise tatile gidilir. yer ıssızdır..çevrede manyak çocuklar vardır. ikisi aldırmaz eğlenirler...(gerisini filmin sonunu bilmeyenler için söylemiyorum) amaseyirci olarak: ' hakettiler' 10/5
Gerilim filmi severler bence bu filmi kaçırmamalı.Bilindik bir konusu var olsada.İşte.Yine ormana geldiler.Yine aynı şeyler mi falan diye düşünürken.Sizi sürükleyip götürecek.2 saatin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.Ve finalide kesinlikle tahmin edemeceksiniz."Bu kadar mı olur yaaaw" diyeceksiniz.Emin olun güzel bir gerilim filmi.
oldukça sürükleyici ve gerçekçi bi film. film her ne kadar gerçek bir hikayaden alıntı yapılarak çevrilmesede filmde olmayacak olaylar yok. oyunculuklar muazzamdı. 10/10
Kan şiddet süperdi adamın bütün piskopat duygularını depreştiriyor.... korku değilde 10 numara bir piskolojik gerilim olmuş yanlız bide klasik sonlara alışmışız şerefsiz herifin cezasını görmeyişine bende diğer arkadaşlar gibi ayar oldum.....
Sonuç:::Klasik ve klise olmamış izlemeden film`me Boooh atmıyalım Herkese iyi seyirler
son zamanlarda cıkan boş korku filmleri içinde izlemebileceklerden.gerilimi gayet ii olan bi film.begenmeyenlerin derdi sanırım basrol oyuncularının hep kurtulmasına alişmalarından...