JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
2 Şubat 2012 tarihinde eklendi
90'larda iyi giden bir kariyeri varken ''Cuttroat Island''dan sonra bir daha belini doğrultamayan Renny Harlin'in bu filmi adeta o yıllardan kalma demode bir film.Senaryonun olmazsa olmaz merak ve heyecan duygusunu bir parça bile verememesi de cabası.John Cena hayranları için...
Anladik kaslisin güçlüsün karizmasinda oyunculugun eksilerde yani çok elestirilen rock, stalone, arnold gibi kas yiginlarinda bari biraz rol yetenegi var Cena ise beni ne halt yemeye buraya koydunuz ben ne yapacaktim simdi der gibi bir ifadeyle filme basladi öylede bitirdi.Bu saçmaliklari övenler beyenenler bu filmlerin babalari olan ve yüz kat daha iyi olan stalone filmlerine hiç b*k atmasinlar.
Zor Ölüm 3 benzeri lakin oyunculuk, senaryo ve kurgu bakımından çok daha zayıf olduğuda aşikar çakma bir aksiyon filmi... Filmdeki diyaloglarda pek yerinde gelmedi bana açıkçası doğallıktan uzak gibi ancak bütün bunlara rağmen de sürükleyici sayılır... Başka yapacak bir işiniz olmadığından gerçekten eminseniz ve bu son kararınız ise izlenebilir neden olmasın :) Filmin aldığı puan yerinde bence 5,5/10
Boş boş duruyorduk.. Arkadaş: '12 round diye bi aksiyon filmi var izleyelim mi ?' dedi.. iyiki demiş çünkü film o kadar sürükleyici ki zamanın nası geçtiğini anlamıyorsunuz 10/7.3
Polis memuru Danny FBI tarafından aranan Milesi yakalar ve hapse yollar.Bu yakalama esnasında Milesin sevgilisi ölür ve Miles bundan Dannyi sorumlu tutar.Aradan 1 yıl geçer Miles hapisten kaçar ve Dannyden intikam almak için 12 tuzaklı bir plan yapar.Sanırım bukadarı bile size tanidik gelecektir.Speed ve Die Hard 3e bu konular işlenmişti.Başka bir çok filmdede gördük.Senaryo tatmin edici oldugunu söyleyemem.Aksiyon düzeyi yüksek ama çok zorlama olmuş.Olmadan beş dakika önce nereye çarpacak nereyi yıkıp geçiçek zaten anlıyorsunuz.Ayrıca başrol oyuncusunu nerden bulmuşlar anlamadım.Yeni bir aksiyon yıldızı falanmı icat etmeye çalışmışlar acaba.Eğer öyleyse pek başarılı olmamış.Sıradan bir film sıradan oyunculuklar sıradan aksiyon sahneleri falan filan.Boş vaktinizde izlemek isterseniz buyrun bi deneyin.Ben tavsiye edemiyicegim.
Oyunculuklar vasat.Konu eski filmlerden toplama ve senaryo cok acınacak halde.Sanırım senaristler kendilerini çok zeki sanıyorlardı çünkü filmin zekice görünme çabası bir yerden sonra kabak tadı vermeye başladı 3/10
bence yönetmenin son iki filmi çok kötüydü çekimleride crank filmine benziyordu dağcı ve iyigeceler öpücüğünden sonra şimdiki filmlerini niye böyle çekiyor anlamadım
prodüksiyonun 3. sınıf olmasında dolayı film kötü imajı veriyor ama film temposu bakımından sizi hiç sıkmayan ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız türden bir aksiyon olmuş.filmi izlerken filmi okuyorsunuz ama zaten filmin içinde daha önce izlediğiniz filmleri görebiliyorsunuz bu açıdan siz sadece filme verin kendinizi yeter. john cena dan daha iyi ve konulu aksiyon filmleri bekliyoruz. hollywood bu çocuğu sevdi. 10/6
dvd de izledim yarısında sıkılıp tv yi açtım .. filmin başından çok basit bir sahne "azılı suçlunun biricik aşkına kamyonet çarpar, kız kan kan revan.. azılı suçlu kızın yanına gitmez uzaktan bakmakla yetinir,sen neden oldun bu kazaya diye polisin adını sorar" filmin konusuda bu azılı suçlunun alacağı intikamdır zaten. kısaca eşiniz yada sevgilinize araba çarparsa nasıl olsa ölmüştür mantığında olmayanlara saçma gelecek bir film
bence çok aksiyon dolu bir filmdi seyredirken etkilendim çok başarılı buluyorum zaten john cenanın The Marine adlı filmide çok süperdi.Yapımcılarını ve oyuncularını tebrik ederim. 10/10***