3,7
Ninja’nın İntikamı hakkında görüşlerin ?
14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Ninja, kültürünü iyi yansıtmış bir aksiyon olmuş. 'Cupling' dizisinin, Patrick i Ben Miles ı, filmde görmek sürpriz olmuştu...
31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Gitmeden önce bu kadar iyisini beklemiyordum.James McTeigue un türü hatmettiği her karesinden belli oluyor.Kendini ciddiye alıp ninjalığın o ürkütücü yönünü tüm dehşetiyle ortaya koymayı başarmış yönetmen.Etkileyici bir çalışma.
2 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Konusu olan ama hiçbir anlamı olmayan bir mesaj vermeyen bir düşünce taşımayan kuru bir film.Aksiyon sahneleri birinci sınıf olmasına rağmen zayıf bir film gerçeği değişmiyor 4/10
21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu film kesinlikle zamanınızı ayırıp izlenilmeyi hakediyor ve keyif almama gibi bir durum mümkün değil.Beğendim..
12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Hem kan hemde aksiyon olarak abartılı bir ninja filmi..Filmde eğitimin ne kadar önemli olduğu ortaya konuyor.Şöyleki ninja okulunda gayet sert ve disiplinli bir eğitimin sonucunda senin benim gibi çocuklar insan yeteneklerinin fezalarında dolaşan savaşçılara dönüşebiliyorlar.Oysa ben küçükken izlediğim bruce lee filmlerinden görerek yaptığım nunçaku-yu sallarken kafamı az yarmadım.Sonra bi yerden sonra kung-fu yu bırakmak zorunda kaldım.Acı yok,acı yok da bi yere kadar yani..Aksiyon sevenler kaçırmasın..
10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde yer yer mantık hataları olsa da son zamanlarda izlediğim en iyi Uzak Doğu Dövüş Sanatları filmi ve en kanlısı.
15 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri gerçekten çok iyidi..Kanlı dövüş filmi sevenlerin bayılacağı bir yapım olmuş:)10/8
13 Mart 2011 tarihinde eklendi
Fantastik yanı ağır basan bir aksiyon filmi.Bolca aksiyon,fazlaca kan...8/10
21 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Film kendi türünde önemli bir yer almış.Eğlenceli,bol kanlı bir film sizi bekliyor.8/10
24 Şubat 2013 tarihinde eklendi
Filmde kan ve şiddet eksik olmuyor. Bir an Tarantino'nun filmlerini izliyor izlenimine kapıldım.
V For Vendetta gibi bir filmi yöneten yönetmenin böyle bir filmle karşımıza çıkacağı aklıma gelmezdi.
Kan ve şiddet yerine anlamı olan, mesaj veren bir film olsaydı daha çok takdirimi toplardı ...
10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
müthiş bir film. aksiyon olarak son yıllarda böyle bilm izlememiştim. rain muhteşem. defalarca izlenicek bir film. bu puanı hak etmiyor ayrıca. iyi seyirler ...
2 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
KANlı!! ..***..
30 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
şöyle en çekik gözlüsünden bi ninja olacak,dövüşürken izleyince kendine hayran bıraktıracak, kan içinde yaralı bereli gelecek sana :D ah ahh.. güzel filmdi, sevdim..
7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Gizli bir klan tarafından yetiştirilip Ninja Suikastçisi olan Raizo,klanıyla ters düşüp yolarını ayırır.Ninja Assassin aksiyon dojazı yüksek hatta abartılı derece sahneleriyle bu tarzı sevip göz yumanlar için iyi bir seçim olabilir.Güney Koreli şarkıcı ve Oyuncu olan Rain Filmin başrölünde.Aksiyon filmlerini seviyorsanız ve başka bir arayışınız yoksa sevebilirsiniz.Yoksa abartılı gereksiz bir film gelebilir.
24 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Dövüş sahneleri iyi, abartı fazla. Eğer dövüş ve kan görmek istiyorsanız hemen izleyin sıkılmazsınız.