geçen izledim. Baştan sona aksiyon dolu bir film. Bu açıdan çok iyi. Döövüş sahnelerinide beğendim ama aşırı abartı bir kan sahnesi vardı. Ayrıca senaryonun gelişimi daha iyi olabilirdi o konuda zayıf kalmış biraz. Bunun dışında genel manada zaman geçirmek için iyi bir film. Şu zincirli hançerlerin adı ne ise ondan istedim film sonunda :D :D
müthiş bir film. aksiyon olarak son yıllarda böyle bilm izlememiştim. rain muhteşem. defalarca izlenicek bir film. bu puanı hak etmiyor ayrıca. iyi seyirler ...
Çekimleri oldukça iyi olan,bol kanlı we hareketli bir film.Oldukça beğendim.Çok konulu 1 şey beklemeyin,waktiniz war ise we eğlenmek istiyorsanız mutlaka seyredin.8/10
30lu yaşlarda olanlar bilirler zamanında Ninja filmleri çok popülerdi, Amerikan Ninja vs. gibi filmler ile salonlar dolup taşardı. Nedense yıllar içinde unutuldu bu tür filmler. Amerikan Yakuza gibi kült bazı örnekler gösterilsede Bu tarz film çok azdır. Ninja Assassin dolu dolu aksiyon sahneleri ile (kabul haddinden fazla abartılmış ama sonuçta bu bir ninja filmi), ninja felsefesini gerçekten çok iyi beyazperdeye aktarmış. Bu tür filmleri arşivde bile bulmak çok zor iken bu güzel Ninja filminin tadını çıkarmaya bakın derim. 9/10.
Eski Ninja filmlerinde ki benim çocukken en sevdiğim filmlerdendi kılıç darbesiyla çoğu sahnede kan bile akmazdı şimdi ise gelişmiş teknoloji sonuna kadar kullanılıyor. Ben açıkçası bir Ninja filmi olduğu için oldukça beğendim ancak fazla abartı ve gereksiz sahneleri olduğu için puan olarak 9/10 veriyorum. Aksiyon severler izlemeli kesinlikle.
Çocuklarımın 'Rain' ısrarı yüzünden seyretmeye gittim,ilk yarısında neredeyse uyuyacaktım..Çocuklarıma Sho Koshigiden bu yana Ninja filmi seyretmediğimi anlatıp duruken birde ne göreyim Bizim Sho kötü klanın başı olarak filmde değilmi ? Ancak ikinci yarıdan itibaren film sanki bir aksiyon bombardımanına dönüyor ve gözünüzü perdeden ayıramıyorsunuz..Sho Koshigi gibi eski bir Ninja dostu bu kadar yıl sonra görmek çok güzeldi ama kötü adam rolünde olması insanın içini biraz buruyor..