Ninja’nın İntikamı
3,7

Chev
Chev

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu film kesinlikle zamanınızı ayırıp izlenilmeyi hakediyor ve keyif almama gibi bir durum mümkün değil.Beğendim..
Meet-in
Meet-in

21 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Film kendi türünde önemli bir yer almış.Eğlenceli,bol kanlı bir film sizi bekliyor.8/10
obiwankenobi2
obiwankenobi2

23 Ocak 2010 tarihinde eklendi
geçen izledim. Baştan sona aksiyon dolu bir film. Bu açıdan çok iyi. Döövüş sahnelerinide beğendim ama aşırı abartı bir kan sahnesi vardı. Ayrıca senaryonun gelişimi daha iyi olabilirdi o konuda zayıf kalmış biraz. Bunun dışında genel manada zaman geçirmek için iyi bir film. Şu zincirli hançerlerin adı ne ise ondan istedim film sonunda :D :D
ilsalaron
ilsalaron

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde yer yer mantık hataları olsa da son zamanlarda izlediğim en iyi Uzak Doğu Dövüş Sanatları filmi ve en kanlısı.
üsstad
üsstad

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
müthiş bir film. aksiyon olarak son yıllarda böyle bilm izlememiştim. rain muhteşem. defalarca izlenicek bir film. bu puanı hak etmiyor ayrıca. iyi seyirler ...
orki56
orki56

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Çekimleri oldukça iyi olan,bol kanlı we hareketli bir film.Oldukça beğendim.Çok konulu 1 şey beklemeyin,waktiniz war ise we eğlenmek istiyorsanız mutlaka seyredin.8/10
filmustadi
filmustadi

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmde herşey var vizyondaki en iyi film. Ninja kültürünü iyi yansıtmış. Kesinlikle gidin. 8 / 10
grübchen
grübchen

31 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
bu filmde kan,dövüş dışında birşeyler var,ninja felsefesi,aşk..
Rollercoaster
Rollercoaster

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
Fantastik yanı ağır basan bir aksiyon filmi.Bolca aksiyon,fazlaca kan...8/10
gurtukan
gurtukan

6 Mart 2010 tarihinde eklendi
30lu yaşlarda olanlar bilirler zamanında Ninja filmleri çok popülerdi, Amerikan Ninja vs. gibi filmler ile salonlar dolup taşardı. Nedense yıllar içinde unutuldu bu tür filmler. Amerikan Yakuza gibi kült bazı örnekler gösterilsede Bu tarz film çok azdır. Ninja Assassin dolu dolu aksiyon sahneleri ile (kabul haddinden fazla abartılmış ama sonuçta bu bir ninja filmi), ninja felsefesini gerçekten çok iyi beyazperdeye aktarmış. Bu tür filmleri arşivde bile bulmak çok zor iken bu güzel Ninja filminin tadını çıkarmaya bakın derim. 9/10.
wayelemzed
wayelemzed

23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Eski Ninja filmlerinde ki benim çocukken en sevdiğim filmlerdendi kılıç darbesiyla çoğu sahnede kan bile akmazdı şimdi ise gelişmiş teknoloji sonuna kadar kullanılıyor. Ben açıkçası bir Ninja filmi olduğu için oldukça beğendim ancak fazla abartı ve gereksiz sahneleri olduğu için puan olarak 9/10 veriyorum. Aksiyon severler izlemeli kesinlikle.
zdsalbury
zdsalbury

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çocuklarımın 'Rain' ısrarı yüzünden seyretmeye gittim,ilk yarısında neredeyse uyuyacaktım..Çocuklarıma Sho Koshigiden bu yana Ninja filmi seyretmediğimi anlatıp duruken birde ne göreyim Bizim Sho kötü klanın başı olarak filmde değilmi ? Ancak ikinci yarıdan itibaren film sanki bir aksiyon bombardımanına dönüyor ve gözünüzü perdeden ayıramıyorsunuz..Sho Koshigi gibi eski bir Ninja dostu bu kadar yıl sonra görmek çok güzeldi ama kötü adam rolünde olması insanın içini biraz buruyor..
alpatis16
alpatis16

18 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Wachowski kardeşler kötü film yapmaz...matrix... v for vendetta...
nevzatozmen-003
nevzatozmen-003

2 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Lütfen bir de fragmanı izledikten sonra yorum yapın. Mükemmel bir fragmanı var.
90sinanpektas
90sinanpektas

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Warner Bros yapımcılığını üstlenmiş ise kesinlikle izlenebilir. Arkadaşın gösterdiği fragman filmin sağlam olduğunu gösteriyor zaten.