Hem kan hemde aksiyon olarak abartılı bir ninja filmi..Filmde eğitimin ne kadar önemli olduğu ortaya konuyor.Şöyleki ninja okulunda gayet sert ve disiplinli bir eğitimin sonucunda senin benim gibi çocuklar insan yeteneklerinin fezalarında dolaşan savaşçılara dönüşebiliyorlar.Oysa ben küçükken izlediğim bruce lee filmlerinden görerek yaptığım nunçaku-yu sallarken kafamı az yarmadım.Sonra bi yerden sonra kung-fu yu bırakmak zorunda kaldım.Acı yok,acı yok da bi yere kadar yani..Aksiyon sevenler kaçırmasın..
Gitmeden önce bu kadar iyisini beklemiyordum.James McTeigue un türü hatmettiği her karesinden belli oluyor.Kendini ciddiye alıp ninjalığın o ürkütücü yönünü tüm dehşetiyle ortaya koymayı başarmış yönetmen.Etkileyici bir çalışma.
Artık 2000li yıllarda ninja filmleri izlenmiyor.Bu film 80lerde yapılsaydı unutulmazlar arasınada girebilirdi.Oysaki şu an bu filmlerin devri değil.Başroldeki oyuncuda ruhsuzdu.Ama daha iyi oyuncuda bulunsa bile söylediğim gibi bu tarzın tutma zamanı değil şimdi.
şöyle en çekik gözlüsünden bi ninja olacak,dövüşürken izleyince kendine hayran bıraktıracak, kan içinde yaralı bereli gelecek sana :D ah ahh.. güzel filmdi, sevdim..
Filmin baslarindaki çamaşırhanede televizyon izleyen adamın arkasında türk bayrağı,çamaşırhanenin camında "24 saat açık otopark" yazısı ve karsi sokaginda "erkek moda dünyasi" diye bir dükkan var.Sanırım dükkan sahibi türk ama japon eleman çalıştırıyo izlenimi vermek istemişler film icabı.Filme gelirsek ne aksiyon sahneleri ne senaryo olmamış.Dövüş sahneleri karanlıkta kaybolup gitmiş.