filmi dün sinemada izledim ve iyikide bu filmi sinemada izlemişim çünkü bu film gerçekten internetde felan izlenmez,filme gelince uzun yıllar sonra böyle bir ninja filmini izlerken büyük keyif aldım film zaten +18 ve bu tarz film seven insanları kesinlikle ama kesinlikle tatmin ediyor,filmin başlangıcı zaten oha dedirtiyor sonradan biraz duraklama olsada filmin son yarım saati gerçekten nefeslerinizi kesiyor,burda olumsuz yorum yazanların yorumlarına bence hiç aldırış bile etmeyin zaten murat gibi arkadaşlar daha neyin ne olduğunu bilmeden birtakım yorumlar yazmış ve cevabınıda fazlasıyla almış :) filmin puanına gelecek olursak her zaman olduğu gibi bazı insanların bu filme min puan vererek egolarını tatmin ettiğini görüyoruz.Bence bu film min 9 puanı hak ediyor.
Filmde Bir Quentin Tarantino imzası olsa kesin oscara aday olurdu. Aksiyon ve hız soluksuzca devam ediyor, uzakdoğu dövüş meraklılarının kaçırmaması gereken iyi bir yapım
Atıyorsun murat atıyorsun ninjaları çinli yapıyorsun hakim olmadığın konular üzerine yorum yapma komik oluyosun. Film için hedef kitlesi belli bir tarz onun için dövüş sanatlarına ilgi duyan arkadaşların memnun kalacağından şüphem yok.
çinli ninja nerden cıktı :) insan bi googlea yazar aratir :)güzel bir film gerçekten yönetmenide 'V for Vendetta' fimini izlemisseniz ordan hatırlayacaksınız. kaçmaz .
filimi izlemedim ama yönetmen v nin yönetmeni dikatinizi çekeyim ve yapımcı prodiksiyon W.B ,ve kamera arkasını izledim gerçekten etkilendim emek verilmiş murat arkadaşın olumsuz yorumuna aldanmayın bence sinemada seyredilecek filimler arasında seyredince puanımıda vericem iyi seyirler...
Film indirme forum sitelerinde film var,indirip izleyebilirsiniz. Aksiyon sahneleri güzel ama genel olarak daha iyi bir film bekliyordum. 10 üzerinden 7 veriyorum.
film konu olarak pek dolu olmasada kanlı sahneleri pek bi izlenebilir filmin konusu ninja klanında kucuk yasta egitim alan bir cocugun daha sonrasinda bu klana karsi savasini konu aliyor bu esnada fbı ajanı bi bayani korumaya calisiyor konu aramayıp full aksiyon ariyorsaniz izleyiin ...
Bende uzun süredir bekleyenlerdenim,sabırsızlanıyorum.Bi Rain sadece asyada değil tüm dünyada tanınmakta ve dinlenmekte.Onlardan biri de benim, tavsiye derim çok güzel müzik yapıyor.