Konusu olan ama hiçbir anlamı olmayan bir mesaj vermeyen bir düşünce taşımayan kuru bir film.Aksiyon sahneleri birinci sınıf olmasına rağmen zayıf bir film gerçeği değişmiyor 4/10
Bir aksiyonsever olarak bu film çok başarılıydı aksiyon bakımından.Fakat ne var ki film gerçekçiliğini bir yerde yitirmeye başladı.Bir film gerçekmiş hissi verip sonra gerçekçilğimi yitirirse burda bir eksi yapmış olur.8/10
Çekimleri oldukça iyi olan,bol kanlı we hareketli bir film.Oldukça beğendim.Çok konulu 1 şey beklemeyin,waktiniz war ise we eğlenmek istiyorsanız mutlaka seyredin.8/10
müthiş bir film. aksiyon olarak son yıllarda böyle bilm izlememiştim. rain muhteşem. defalarca izlenicek bir film. bu puanı hak etmiyor ayrıca. iyi seyirler ...
Yaa film bence 12-16 yaş arasına hitap ediyor yoksa böyle uçuk kaçık şeyler artık izlenilirliğini yitirdi bence... Tamam görsel şölen amaçlanmış ama artık iyice zırvalamanın da alemi yoktu :)) Resmen gülesi geliyor insanın bazı sahnelerde.
300 spartalı filmini seven herkes izleyebilir.. kan şiddet dövüş herşey war diğer yorumlara bakmayın 10/9 verdim ben.... bu filmde senaryo mantık aramıcan kardeşim ipman dan sora izlediğim en iyi uzak doğu filmi
filme eski diyen arkadaşlara katılmıyorum filmin eskisi yenisi olmaz iyi veya kötü olabilir... Bence bu film sahneleri ve aksiyonundan 10/8lik bir film baştol oyuncusuna ruhsuz demişler alakası yok adamın rolu zaten ruhsuz olmak bunuda manastırda zaten belirtiyor kıza benim kalbim yok diyerek... bunları izlemediklerini düşünüyorum olumsuz yorumlara katılmıyorum izlenilebilir harika bir aksiyon filmi....
Artık 2000li yıllarda ninja filmleri izlenmiyor.Bu film 80lerde yapılsaydı unutulmazlar arasınada girebilirdi.Oysaki şu an bu filmlerin devri değil.Başroldeki oyuncuda ruhsuzdu.Ama daha iyi oyuncuda bulunsa bile söylediğim gibi bu tarzın tutma zamanı değil şimdi.
filme olumsuz yorumda bulunan arkadaşları Kan tutuyodur muhtemelen:))) 10/10 tek kelimeyle Mükemmeldi!diğer Ninja filmleriyle mukayise kabul etmez, 1dk gözümü kırpmadan izledim. Başrol oyuncusu Rainin performansıda bir pop stara göre inanılmazdı, kendini aşmış resmen:)) dvdsi kesinlikle alınmalıenfess bir film
21. yüzyıl ninja filmi ne eksik ne fazla... filmde başrolü oynayan oyuncu çok ruhsuz. senaryo berbat ötesi... 13-16 yaş arası kitleye hitap eden bir film...