Satılık Ruh 3D
    Satılık Ruh 3D hakkında görüşlerin ?

Ugur Sener
    Ugur Sener

28 Eylül 2014 tarihinde eklendi
    Böyle berbat filmlerle zamanımızı çalanlar.. yazık vallaha oturduğum izlediğim zamana yazık arkadaşlar izlemeyin film çok kötü izleyenler zaten hak verirler.
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

21 Mart 2012 tarihinde eklendi
    Bu filmin ne anlattğını ve neden çekildiğini gerçekten anlamadım.Harika bir ilk on beş dakikadan sonra ancak bu kadar kötü devam edebilirdi.Wes Craven'ın dibi gördüğü film demek lazım buna.
    nskmourinho
    nskmourinho

22 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    Şimdi yazacağım cümlede tek bir abartı yoktur.Ben bu filmden daha iyisini çekerim 1/10
    hercule-poirot
    hercule-poirot

12 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    wec cravene hiç yakımayan bir film başları gerçekten merak uyandırıyor ama film ilerledikçe saçmalaşıyor her şey umarım scream 4 güzel olur
    jamesbond-2
    jamesbond-2

8 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Wes cravendan vasat bir gerilim daha umarm lk 4 byle olmaz ilk 5 dakikasndan sonra salam bir gerilim filmi olduu hissine kapldm ama ne yazk ki beklentim boa kt.Artk dibine kadar klielemi ayn eyler,zevk vermiyor ve hite gerilmedim gece izlememe ramen birde zellikle ilk yarsnda skntdan patladm yani byle bir filmde bu kadar sama ve anlamsz uzun tutulmu diyaloglara ne gerek vard?zleyip izlememek size kalm ama farkl hi bir ey yok filmde onun syliyim.
    Rollercoaster
    Rollercoaster

13 Mart 2011 tarihinde eklendi
    Öncelikle tipik bir korku filmi değildi Satılık Ruh.Gerilim demek daha doğru olur.O yüzden korkmadım,korkutamadı beni gibi ilginç yorumlara katılmıyorum.Konunun işlenişi,katil konusunda izleyiciyi merakta bırakmasını beğendim.Kurgu önemli değil,kan ve dehşet izleyiciye yeter tarzına başvurmamışlar.Zevk aldım diyebilirim7/10
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

25 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    "Scream 4" öncesi, Wes Craven dan yoklama! Umarım "Çığlık 4" de bu kadar sıkıcı olmaz!
    begumm-
    begumm-

13 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Amerikan sineması işte,rezalet bir filme bile müthiş fragman çekiyorlar..sanırsın korkudan altıma edicem:)çok kötüydü berbat bir korku filmiydi...ey gidi nerde o yaşayan ölülerin gecesi gibi filmler:)
    Deresta
    Deresta

20 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Çok güzelll korku filmi olarak canım tabii hikayesi tam bana göre yaaa!
    ozzy-badd
    ozzy-badd

14 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    tipik bir wes craven filmi ... sadece 1-2 sahnede gerildim ... katil tasarımı başarılıydı yanlız :) ... vaktiniz boşsa gidip izleyin :) ... 10/5 ...
    Leatherface-2
    Leatherface-2

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Filmin 2. yarısını artık dayanamadım gözlüksüz izledim ve kesinlikle daha cok keyif aldım.. 1.si filimde 3D olan tek şey altyazılar altyazı okumak isteyen gidebilir bu filme..2. Gözlükle izlerken okadar karanlık oluyor ki ekran (ki korku filmi birde olaylar sürekli akşam gelişiyor) hiç bir şey anlamıyorsunuz, taki gözlüğü cıkartana kadar..3.Kesinlikle yukarda da belirttiğim gibi eğer giden arkadaslar olursa o gözlüğü cıkartıp izlesinler zaten görüntü 3Dye belli yerlerde geçiyor sizde anlıyacaksınızdır..Ve filimden sonra verdiğim 30 liradan dolayı gözlerimin dolduğunu hatırlıyorum :)yanımda kız arkadasım olmasaydı oturur ağlardım.. Kesinlikle o parayı hak etmeyen bir 3D..Filmi bence oturup evinizde izleyin..
    little-darling
    little-darling

11 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    film senrayo ve yönetmenlik açısından idare eder derecede ama ben de boş yere 3D parası verdiğime yanıyorum çünkü 3D ile uzaktan yakından alakası yok. Çok da gidilmesi gereken bir film değil ama illa ben gidecem efendim diyenler boş yere 3D parası vermesin..
    ebuci
    ebuci

10 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Dun aksam 3D olarak izledim ama 2D keyfi bile alamadim. 3D de yeni bir anlayis, gozlukle izliyorsun ama 2D hissediyorsun. Filmin ilk 5 dakikasi 'gerilim budur' dedirtti fakat sonraki 100 dakikada 'Galiba afisteki Wes Craven ismi yazim hatasi' diye dusundum. ikinci yari baslar baslamaz salondaki insanlar teker teker salondan cikmaya basladi, benim icin asil gerilim o zaman baslamisti, cunku salonda sadece ben ve arkadasim kalmistik. Wes Craven film isini beceremese bile gerilim isini biliyor, salonda 2 kisi kalinca gercek gerilimi yasiyorsun.Kendine gel Wes
    yekteran-baydemir
    yekteran-baydemir

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    film ortalama bir gerilim filmi meraklısı izleyebilir. ama boşu boşuna 3d filmi parası ödedim ve boşu boşuna o gözlüğü film boyunca taktım. bilseydim gözlüksüz izlerdim çünkü bu filmin 3d ile uzaktan yakından alakası yok
    Prens-Zuko
    Prens-Zuko

9 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Umarım bu film umarım güzel olur 3D uyumlu korku filmleri moda olduğundan bazıları güzel olmadığı halde 3D olduklarından dolayı izletiyolar ama umarım bu film gerçekten korkutur.