Aşk Dersi
    Aşk Dersi hakkında görüşlerin ?

eladilek
    eladilek

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Film neden İzmirde gösterimde değil? Bukadarmı az salonumuz var dicem ama, her sinemanın 4 salonunda birden recep ivedik gösterilirse olacagı bu diyorum :S
    mmeerrvvee90
    mmeerrvvee90

19 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    çok çok güzel bir film. izlenilmeli kesinlikle
    obra
    obra

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Oscara aday 10 filmden biri..Ama gerçektende bu boşuna değilmiş.Mutlaka seyredilmeli...İngiltere sineması kalitesini birkez daha ispatladı.
    ahmetsert23
    ahmetsert23

13 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    Carey Mulligan ın oyunculuğu muhteşem. her ne kadar yine film isminde türkçe ye çevirinin azizliğine uğramış olsa da görülmesi gereken bi yapım..
    yasintunc06
    yasintunc06

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    kurgusu işlenişi mesajı ve sonu çok iyi olan bir filmdi..yavaş ama akıcı..çok beğendim..en azından bir tat bıraktı..tavsiyemdir..8,2/10
    beck31
    beck31

24 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    Yılın kaydadeğer İngiliz yapımlarından.Carey Mulligan ve Peter Sarsgaard oyunculukları güzeldi.Anlatılan konunun gerekliliğini düşündüğümüzde ve iyide anlatıldığı ele alınırsa güzel bir film olduğu söylenebilir.7.5/10
    arabbana
    arabbana

11 Ocak 2010 tarihinde eklendi
    vee hayat hakkında önemli dersler veren bi film..aklı bi karış havada yaşayan genç neslimiz için bitirim bi film..