c-u-m-a-l-i
19 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Rezalet ötesi. Orjinale ihanet ancak bu kadar olur. Orjinal seriden çalınmış duvardan çıkan fredy, küvetten çıkan pençe ve sevgilisinin yanında yatakta öldürülen kız gibi kült sahneleri çalarak iş yapmaya kalkmışlar. Ayrıca Nancynin babası kasaba şerifiydi.Sakın izlemeyin, izlemeye değmez. Herşeyi bir kenara bırakacak olsak bile, ikinci sınıf makyözlerin elinden çıkmış fredy makyajı bile iğrenç ve yetersiz olmuş.
tek güzel tarafı, freddy nin çocuk katili değil de ilk düşünülmüş olan çocuk istismarcısı freddy olarak kaRşımıza çıkmasıydı.gerisi zaten aynı.. finali güzeldi..
Nerde o 1980 lerin freddy kruegerı? 1980lerin Freddysine hiç birşeyi değişmem.Film sadece görsel efekt,görüntü kalitesi açısından iyi olmuş ama 1984 Yapımı A nightmare on Elm Street çok daha iyiydi. 10/5
arkadaşlarımında dediği gibi eski freddy daha iyiydi sanki bu freedy biraz iyilik melegi gibi olmuş yaptıklarından pişmanmış gibi ama ölümler her zaman gibi güzel hele o ufak kızların sayması yokmu sanki izlerken arkamdan gelicekmiş gibi hissediyom :-)
Bu tekrar yapımlardan sıkılmaya başladığımı söylemek istiyorum.Benim kanaatime göre daha önceki Freedy Kruegerlar ı izlemeyi tercih ederim.Böyle de olunca ben bu yapıma 10 puan üzerinden 5 puan veriyorum.
gerçek bir freddy fanatiği olarak(her bölümü belki 50 kere izledim ve ezberledim,evimde boy boy posterleri var...)genel olarak yanlış olan düşünce bana göre,serinin en iyi filmi 1.değil üçüncü filmdir.ayrıca 4.film bu bölümden sonraki en iyi bölümdür,belki sonra 1.bölüm gelir...2 ve 5.bölümler kesin olarak en zayıf halkadırlar(özellikle 2.bölüm)remake hakkında yorumuma gelince robert englund=freddy...artık gerisini siz anlayın...
Hani eski Freddy serilerini izlememiş olsak film bizi tatmin edebilir ama malesef öyle değil..Yinede Freddy her zaman için iyidir hoşturda sonlarına doğru artık finali gelsede birşeyler olsa diye beklemedim desem yalan olur..Sonuç olarak eskileriyle kıyaslama içine girip yüksek beklentilere sahip olmadan izlerseniz sizin için daha iyi olur..Memnuniyet açısından..
O herkesle dalga geçen,kendine has uslubu olan ve bu yönleriyle diğer teenslash katiller den açıkca ayrılan freddy gitmiş,yerine sıradan bir katil gelmiş.ayrıca kısa kalmış hikaye