sarpcore
11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Kanada sınırında,güçlükle hayata tutunmaya çalışan bir ailenin,sıkıntılarını üstlenen annenin mücadelesini anlatıyor.Melissa Leo(Ray Eddy)bu rölüyle en iyi kadın oyuncu dalında oscara aday gösterilmişti.Aile dramlarını sevenler için güzel bir film denebilir.
Yoksullukla mücadele eden iki kadının dramatik öyküsünü konu alan Donmuş Irmak,daha güzel bir gelecek için yasa dışı yollardan para kazanıp çocuklarını daha iyi bir gelecek sağlamak için girdikleri tehlikeli yolculukları konu alan bir yapım.Etkileyici fakat sade bir film olan Donmş ırmak,sakin,gerilim ve maceradan uzak,dramatik bir film. Yönetmenlik koltuğuna ilk defa oturan Courtney Hunt,aynı zamanda senaryosunu da kendi yazmış.İlk deneme için bence iyi sayılabilecek bir film.Bana göre herkesin sıkılmadan izleyebileceği bir film.7/10
10/10 Filmi tek geçerim, başladığı andan itibaren soluk almadım, her saniyesi gerilim dolu, bu yönetmenin ikinci filmini merakla bekliyorum. Aslında çok şey var yazılacak ama filmin dışına çıkmak gerekiyor, yayınlanmayabilir..