3,8
Taşıyıcı 3 hakkında görüşlerin ?
27 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Bende ilk gün izledim ve iyikide izlemişim Jason statham bir aksiyon filminde olurda o film kötü olur mu gerçekten en az ilk ikisi kadar güzeldi ve aksiyon olarak bir parça daha fazla olduğu bile söylenebilir ben aksiyon seven herkese özelliklede sinemada izlemelerini tavsiye ediyorum.9/10
6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Jason Statham yine döktürmüş..Ama kendinizi büyük beklenti içine sokmayın..Güzel sahnelerle süslenmiş Statham ın da artılarıyla güzel bir film ortaya çıkmış.. 7,5/10
23 Ekim 2010 tarihinde eklendi
diğer 2 filmi üzmiyecek düzeyde bir film olmuş 10/9
5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
genelde devam filmleri kötü olur ama bu film için kesinlikle geçerli değil 3 filmide izledim 3 üde birbirinden harikaydı kesinlikle ama kesinlikle izleyin bu adama bayılıyorum ...
29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Taşıyıcı seRisi tüm hızıyla devam ediyOr..
2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
film konusu ve oyunculuğu ile ilk filmin yakınına bile yaklaşamamış olmasına rağmen aksiyon sahneleri ile izleyiciyi koltuğuna kilitlemeyi başarabilmiş.ancak bazı sahneler o kadar abartılmışki ben şahsen o sahneleri bu filmde ve önceki 2. filmde de görmek istemiyorum.örneğin bu filmin bir sahnesinde;araç sadece iki tekerlek üzerinde gidiyor(komedi filmi gibi) sonra 2. filmde araç havalanıyor ve havada ters dönerek tekrar lastikleri üzerine düşüyor(bombadan kurtulma sahnesi)demek istediğim çok abartılmış.tamam film bu anladık ama abartının dozunu kaçırmaya gerek yok.herneyse oyunculuk güzeldi ama senaryo biraz zayıf kalmış sanki.yinede jason statham için arşivimde bulunduruyorum.iyi seyirler
4 Mart 2009 tarihinde eklendi
2 den iyi ama klışe sahnelerde çok aksiyon severler için güzel film
11 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Serinin üçüncü filmini de Jason Statham izletmeyi başarıyor ...İki tır arasında arabanın iki teker üzerinde gitmesi ve tren üstünde arabanın diğer vagona uçması gibi abartılı sahneler bizlere Kara Şimşek dizisini ve KİTTi anımsatabilir. Jason Stathamda bir Mac Gyver havası sezdim. Yani en zor durumlardan kurtulmayı başarabiliyor.Valentina karakteri için seçilen kadın, daha güzel, sevimli bir kadın oyuncu olabilirdi. Yani 007 James Bond serilerinde oynayan kadın oyuncular güzel ve isim yapmış kadınlar oluyor da neden Taşıyıcı serisinde oynayan kadın oyuncular güzel olmasın ?..
25 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Kötü yorumlara kimsenin aldanmamasını istiyorum.Transporter serisi her zaman kendini izlettiren bir seri.Tempo olarak ilk 2.ye göre biraz daha düşük olsa da genel olarak yine çok başarılı bir Transporter serisi olmuş konuyu da güzel bağlamışlar.10/8
12 Mart 2009 tarihinde eklendi
arkadaslar film bence cok ıyıdı tamamen aksıyon uzerine kurulu bir film daha ne olsun bı an bıle durmak yok fılmdekı jason stathamın zekılıgıne hayran kaldım hatunda fena dııldı ne de olsa ukraine :) dime jason statham bence 10 numara aksıyon oyuncusu ben cok zevk alarak ızledım fılmı bı an olsun sıkılmadım ve 10/9 cok rahat alır dıorum ben 9 verdım saten adamın her fılmı super ıyı oyuncu ayrıca orjınal ısleyın fılmı alt yazılı sesı manyak adamın
20 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Serinin diğer filmi gibi kendini izlettirebilen, izleyici sıkmayan bir film olmuş.
12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
diğerleriyle aynı gibi bi gelişme yada değişiklik yok bu yüzden çok farklı şeyler beklemeyin.Jason stathamın oyunculuğu yine süper ama t-bag bence sınıfta kalmış. kıyaslarsak bu diğerlerinden daha kötü 10/7
13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar filmi dvd izledim cok guzel bir flim dovus sahneleri cok guzel olmus tavsiye ederi izlemenizi
7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Hala Türkiyede vizyona girmemiş inanamıyorum:) serinin 1.filmine çok benziyor arkadaşlar, sadece araba daha havalı bu kez;) birde dövüş sahneleri müthiş, Frank baya geliştirmiş kendini. ama görev aynı, paket yine güzel bi hatun. Ne şanslıyım kuzey amerikadayım tüm filmler hemen vizyona giriyor burda:)) gidin derim çok güzel film, araba ve sürüş tutkusu olanlar bayılıcaklar bu filme
5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
az önce izledim yine müthiş bir kurgu ve tabiki jason statham olay bitmiştir taşıyıcı şimdiden bizi taşıyıcı 4 de taşıyor...