Jason Statham varsa bir filmde film in güzel ve etkileyiciliğinden şühpe etmeye gerek yok.Sürükleyici bir film di.Bazı sahneler 2. filmdeki ne benzese de 10 üzerinde 7 yi hakediyo...
Film süperdi araba kovalama sahnesi süeprdi (bmw) harikaydı. Bi de kız süper rol yapmış ya değişik bi tip bulmuşlar yüzü çilli falan güzel hoş bi kız dı
Benim bildiğim filmin devamı çekilirken üzerine bişey konulur.Ama seri gitgide kötüye gidiyor.Bence filmin konusu çok basit. Aksiyon sahneler hızlandırılarak göz boyamaya çalışılmış.
Filim gerçekten güzel herkesin neden bu kadar negatif düşündüğünü anlayamıyorum. Bence herkes yanılıyor filim fevkaladeydi ancak bazı çekim hataları yok değil ama ...
bu adam kenidini izlettiriyor eger bu tarz aksiyon filmleini seviyorsaniz siddetle tavsiye ediyorum cunku bu tasiyici serisinin en iyisi,ayrica konsuda cok guzel ve mesaj icerikli.
3ncü film bir seri filmi olmnaktan öte değil biraz çekilmek için zorlanmış durumu mevcut. bunun yanı sıra daha sağlam bir senaryo ile film daha ilgi çekici hale getirilebilirdi. eh işte diye bileceğim bir film. Ok bir şey beklemneden giderseniz tad alabilirsiniz.
arkadaşlar Allah aşkına bunlar nasıl yorum ? film tam anlamıyla süper bu ve bu adamın diger filmleri. Jason Stathamın oynadıgı hangi filme kötü diyebiliriz ki ?İtalyan işi,Death Race,Transporter serisi,Crank,Ateşten kalbe Akıldan dumana.. vb