Bu film 'Taşıyıcı' serisini bitirdi bence. İlk iki film başarılıyken (ki benim favorim hala Taşıyıcı 1dir) üçüncü bölüm resmen bir intihar olmuş. Çekimler çok kötü, senaryo ve kurgu karman çorman, ukranyalı kadınlar bizim bildiğimiz güzeldir (en azından biz erkeklere göre!) bu çilli çirkin ötesi kızı nerden bulmuşlar anlamak mümkün değil, ayrıca Jason Stratham de maalesef eski formundan çok uzak.
Saçma sapan senaryo boşuna zaman kaybı.Aksiyon sahneleri iyi ama dediğim gibi iğrenç bir senaryo.Yok kızı kaçırıyorlar babasını tehdit ediyorlar başroldeki amcamda kızı bir yerden başka bir yere götürüyor.Ya kardeşim kızı alın rehin babasını tehdit edin sözleşmeyi imzalatın kızı bırakın.yok kızı kaçırıyorlar şuradan şuraya götüreceksin.hayatımda böyle saçma sapan bir film izlemedim amerikalılar iyice saçmalamaya başladı.iyiki sinemaya felan gidip bu filmi izlemedim.verdiğim paraya acırdım yoksa
Tek kelimeyle kötü.filmi devam serilerinde hayal kırıklığına neden olan filmlere ekledim bile.televizyon filmi olabilecek seviyenin üstüne çıkamıyor maalasef...